Nunta Anca si Dan

Bucuresti / 21 mai 2016
Nunta Anca si Dan de Foto Dumbrava - fotograf nunta, fotograf botez, fotograf profesionist Foto Galerie
15
iul
2016

Pregătiri asidue, luni de cercetare și de căutare a celor mai bune idei de pus în practica, soluții pentru ca ziua aceea de vis sa fie una de neuitat pentru ei, mirii, dar și pentru invitați.  Sa fie woaw, sa fie unica și sa fie realizata în cele mai mici și delicate amănunte. 
Da, asa a fost ziua Ancăi și a lui Dan. A fost o zi memorabila și s-au bucurat de ea cat pentru toată viata. A fost începutul unei frumoase călătorii spre cel mai îndepărtat loc unde Anca și Dan și-au propus sa ajungă. 
Și, după cate ii știm, nu va fi un drum simplu, ci anevoios, ales întocmai asa pentru a se bucura de toate experientele pe care le vor întâlni în cale. Sunt foarte atenți la fiecare detaliu și pentru ei contează fiecare clipa, fiecare emoție, fiecare gest, fiecare persoana și fiecare moment. Sunt oameni care vor trai din plin și nu le va fi teama de eșec pentru ca vor fi foarte perseverenți către o reușită perfecta.
Alături de ei am reușit sa ma oglindesc puțin. Și eu sunt foarte perfecționist și știu ca asta îmi da deseori bătăi de cap. Nu ma mulțumesc cu puțin și caut soluția optima pentru fiecare situație.  M-am regăsit în puterea și pofta lor de viata, în dorința de cel mai bine și cel mai frumos.  Iar atitudinea aceasta cred ca este pentru cei învingători. Cred ca am făcut echipa buna și ca am surprins din ziua lor împreună cele mai bune momente.  
Sper ca Anca și Dan sa privească cu mulțumire, poate nu totala Smile, cu siguranță...cadrele din ziua nuntii lor. Sa se bucure împreună multi și împliniți ani. Sa construiască împreună un cămin fericit si plin de suflete bune.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!


Fotografia dureaza o secunda , amintirea ... o viata !
Facebook FotoDumbrava Pinterest FotoDumbrava Instagram FotoDumbrava Google+1 FotoDumbrava Twitter FotoDumbrava
All content copyright 2016 FotoDumbrava
Realizat de Fabrica De Softuri