Roxana si Dragos

Targoviste / 28 mai 2016
Roxana si Dragos de Foto Dumbrava - fotograf nunta, fotograf botez, fotograf profesionist Foto Galerie
29
iul
2016

Roxana si Dragos, sambata 28 mai 2016, Targoviste

Auzim povesti multe de la mirii nostril despre cum s-au cunoscut, ce i-a facut sa isi imparta restul vietii sau cum s-au gandit sa faca din ziua nuntii cea mai tare petrecere. Sunt mii de oameni si la fel de atatea mii de povesti.

Roxana si Dragos ne-au povestit, pe scurt asa, pentru ca sunt niste oameni foarte busy-busy-busy, ca ei s-au decis sa faca si petrecerea de nunta atunci cand vor avea un local pe masura asteptarilor lor. Si s-au gandit ca cel mai potrivit ar fi sa il construiasca ei cu o intreaga echipa, bineinteles. Si apoi facem si nunta!

Localul s-a construit, unul foarte fain, cu o arhitectura foarte faina si cu multa munca investita incepand de atunci si continuand pana in prezent.

Ceea ce nu stiam- pentru ca la povestirea scurta despre ei nu ni s-a relatat – este cat de veseli si exuberanti sunt amandoi. Oameni seriosi, tineri intreprinzatori, oameni muncitori! Insa niste miri extraordinari de haiosi. Iar nasii...pe masura mirilor sau invers, mirii pe masura efervescentei nasilor!

O nunta la intaltime si la propiru si la figurat, o nunta curajoasa, niste fotografii pe masura!

Oameni faini, costumatii inedite, mireasa si mire pe cat de frumosi exterior, pe atat de blanzi si de faini interior.

Iar noi recunoscatori pentru o locatie superba, pentru o zi alaturi de care am pastrat amintiri de neuitat, pentru party si intreaga atmosfera!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!


Fotografia dureaza o secunda , amintirea ... o viata !
Facebook FotoDumbrava Pinterest FotoDumbrava Instagram FotoDumbrava Google+1 FotoDumbrava Twitter FotoDumbrava
All content copyright 2016 FotoDumbrava
Realizat de Fabrica De Softuri