fbpx

Botez Aivan

  • Christening
  • Bucuresti
  • 06 Sep 2020

Totul pleaca de la iubire! Fiecare lucru măreț în viață a avut la origini o mare pasiune, iubire, încredere si speranță că va ieși bine. Cei care cred în visele lor, zămislite din dragoste, în miez de noapte sau chiar în miez de zi, devin oameni puternici, statornici și deschizători de drumuri și rămân în amintirea celorlalți pentru multă-multă vreme!

Acestea sunt gândurile mele care se îndreaptă către orice familie în care domnește dragostea! Și nu neapărat dragostea dintre soți, ci mai ales, dragostea către dăruirea unui copil. Se zice că acest nou-născut va fi un nou început pentru relația de cuplu, o redescoperire, o viață nouă mai frumoasă! Intr-adevăr totul capătă nuanțe nemaivăzute. Însă, pe lângă frumusețea zilelor noi alături de bebe, vin momente de cumpănă foarte provocatoare. Momente ce pot fi depășite doar cu ajutorul acelei iubiri statornice, venită de la acei oameni puternici, cu vise mărețe, de la acele mămici și tătici ce au totală încredere în ei și în forța lor împreună, care privesc în perspectivă, dar care nu uită nici că micile detalii fac diferența, cei pentru care echilibrul emoțional stă la baza tuturor reușitelor!
Aceste gânduri le-am avut alături de părinții lui Aivan Gabriel! Îmi doresc ca peste ani, când toți vor răsfoi acest album cu fotografii minunate, să fie mândri de toată povestea lor.
Cu drag, Echipa FotoDumbravă!
It takes a second and it lasts a lifetime!
Live chat Whatsapp