fbpx

Botez Anastasia

  • Christening
  • Bucuresti - Nuba
  • 22 May 2022

Micuța Anastasia a fost botezată intr-o plăcută zi de primăvara. O zi de mai, cu parfum îmbietor de flori proaspete, cu zâmbete si gânduri bune sosite de la toți invitații!

Sosita ca cel mai prețios dar pentru o familie tânăra, este raza de soare care luminează si aduce bucurie oricărui cămin. Iar alături de toată dragostea de care părinții ei nu se credeau capabili, Anastasia a adus cu ea lecții noi de viața: răbdare, înțelegere, altruism si dedicare totala, zile senine si nopti grele, decizii dificil de luat, intrebari cu nemiluita si gânduri fără răspuns, teama, curaj, euforie si exasperare. Toate acestea se vot transforma in darul înțelepciunii pentru părinți!
Anastasia va creste, așa cum fiecare copil are nevoie sa crească, înconjurată numai de iubire si de ocrotire! Iar deciziile pe care va fi capabilă sa le ia vor fi rezultatul muncii părinților!
Botezul ei a fost minunat, cei dragi au împărtășit cu toții bucuria si binecuvântarea familiei! Anastasia este mult prea mică acum sa își aducă aminte detalii, însă sigur va rămâne cu amintirea zâmbetelor si a emoțiilor părinților, cu acel sentiment de eveniment important din viața ei!
Iar peste ani, când va fi crescut va admira cu drag timpurile de pe vremea când era bebelus, cum se realizau evenimentele si cât fericiti erau cu toții!
Cu drag, pentru viitor si trecut, echipa FotoDumbrava!
It takes a second and it lasts a lifetime!
Live chat Whatsapp