fbpx

Botez Stefan

  • Christening
  • Targoviste
  • 06 Aug 2022

Privește viața cu naivitatea unui copil, zâmbește larg cu tot sufletul si vărsa-ți toate lacrimile atunci, când simți nevoia. Îngrijorează-te mai puțin si chiar deloc de ce cred alții, fii tu însuți, onorat ca ai ocazia de a trai aceasta poveste unica in care tu ești personajul principal. Da-ți șansa sa fii erou si învins in propria poveste pentru ca atunci înseamnă ca sângele îți pulsează cu adevărat, atunci trăiești experiențe unice si modelatoare! Fii cu tine însuți, împăcat si fericit cu ce ai!

Si atunci când întâlnești oameni speciali, fa cumva si-i păstrează, sunt balsam pentru suflet si stâlp pentru zile cu furtuna!
Celebrează fiecare zi cu ceva memorabil, fie el cât de mic. Celebrează viața, culoarea, curcubeul, zâmbetul, gălăgia, nostalgia si dulcele. Nu exista niciodată prea mult dulce, prea multă ciocolata si prea multe bunătăți! Dacă ai gustat o bucățică, vrei mai mult si mai mult, exact ca si cu prietenii!
Am scris aceste rânduri cu gândul la tot ce înseamnă pentru noi Andra, Razvan si Stefan si toți invitații lor pe care i-am fotografiat cel puțin la câte un eveniment! M-am simțit mândru ca fac parte din povestea lor si ca ei fac parte din amintirile mele! M-am simțit onorat ca am avut ocazia sa particip la atâtea petreceri memorabile! Ca ei mi-au acordat încrederea si ca sunt acei oameni speciali de pastrat!
Despre evenimentul lor nu va povestesc, nu o pot face mai bine decât fotografiile mele!
Va urez ca viața in trei plus… sa va fie infinit de gustoasa si niciodată de ajuns !
Cu drag, pozarii FotoDumbrava!
It takes a second and it lasts a lifetime!
Live chat Whatsapp