fbpx

Diana si Marian

  • Latest posts
  • Timisoara
  • 09 Sep 2023

Să străbați 600 de km cu mașina dus-întors pentru a fi fotograf la nuntă unor oameni care te aprecieaza și care au facut un mare efort, a fost pentru mine o onoare, dar și o mare responsabilitate! O presiune pe care eu nu am simțit-o din partea lor nici un moment- Diana și Marian sunt niște oameni minunați, cu foarte mare încredere în cei din jur- însă presiunea mi-am stabilit-o eu! Și nu ai cum sa nu faci tot posibilul pentru ca amintirile lor, pe care ți le-au lăsat în grija, să iasă cat se poate de bine! Norocul meu a fost ca Diana și Marian sunt cu adevărat extraordinari și foarte plini de viață, ideile au curs una după alta și ziua a fost, din punctul meu de vedere foarte reușită! A fost o presiune și o provocare continuă însă foarte plăcută! Ca febra musculară după un efort intens, dar care îți aduce o relaxare grozavă!
Și nu numai ei doi au fost cireașa de pe tort, ci si glazură – prieteni, familie, invitați! O sală de evenimente superbă, o locație luxoasă, dar nu opulenta! Perfectă pentru dorința Dianei și a lui Marian de a fi o zi cu totul și cu totul specială!
Pentru noi a fost, sunt mulțumit de mine și echipa mea și sunt recunoscător ca întâlnesc astfel de clienți care provoacă să scot ce e mai bun din ei și din mine! Cu drag, echipa FotoDumbrava!

It takes a second and it lasts a lifetime!
Live chat Whatsapp