fbpx

Ioana Theodora

  • Christening
  • Tragoviste
  • 20 Aug 2017

Minunile se întâmplă zilnic, de fiecare data cand o nouă inimă începe să bată, de fiecare data cand un nou suflet începe să iubească, de fiecare data cand o îmbrățișare stinge orice durere.

Minunea de azi se numeste Ioana Theodora! A venit în viața lor si i-a ales pe ei ca părinți sa ii fie ghid in viata de aici, sa o ajute să creadă în Dumnezeu, in bine si frumos, sa o ajute să fie înțeleaptă si încrezătoare, sa fie darnică și optimistă, sa ofere aproapelui ajutor si sprijin, sa împartă zâmbete și voie buna, sa fie un om minunat si sa creasca la rândul ei copiii minunați! Avem nevoie de oameni buni si iubitori in acesta lume!

Asa cum cere datină strabuna, Ioana a fost botezată intr-o zi de duminica, atunci când este ziua de odihna si ziua când ne închinăm in fata divinității mulțumind pentru ceea ce avem si simtindu-ne binecuvântati.  Și pentru că mami si tati au organizat o petrecere speciala in cinstea ei, au sosit multi prieteni dragi si au adus toti cu ei gânduri bune și curate pentru micuță crestina!

O viață fericita si împlinită ii dorim si noi!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

It takes a second and it lasts a lifetime!
Live chat Whatsapp