fbpx

Katia si Traian

  • Latest posts
  • Bucuresti
  • 15 Jul 2023

Fa-ți zilele frumoase si nopțile înstelate, fa-ți plinul pentru acelea cu furtuna si ploi si mulțumește-ți pentru fiecare reușita pe care ai obținut-o!

Si nu, nu totul creste cu iubire sau numai cu iubire! Creste si se dezvolta frumos dacă uzi cu constanta, dacă plivesti “buruienile” vieții cu răbdare, dacă ști sa îți păstrezi aproape oamenii potriviți care te vor ajuta la semănat si arat, nu numai la strânsul recoltei si dacă ști tu sa îți păstrezi valorile cu care ai pornit la drum!

Katia si Traian au pornit-o la drum, si-au făcut bagajele, fiecare câte o valiza mică pe care sa o poată cara si in zilele in care sunt mai puțin odihniți, le-au umplut cu speranța, încredere unul in altul, iubire, curiozitate, putina teama, deschidere si înțelegere. Ca tot călătorul responsabil si-au facut un traseu, si-au stabilit niște limite si niște vârfuri pe care e musai sa le dovedească! Si-au pus încălțările acelea cele mai bune, statornice si de cursa lunga si au pornit râzând de mâna! Spre infinit si mai departe, cu tot ce le va oferi el si cu tot ce vor dori ei sa accepte!
Casa de piatra! Sa va fie povestea de neimaginat, autentica si fabuloasa!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
It takes a second and it lasts a lifetime!
Live chat Whatsapp