fbpx

Maria si Paul

  • Engagement
  • Alba / Castelul Bethlen Haller
  • 25 May 2019

Astazi povestim putin despre o cununie civila iesita din comun! Nu starea civila, momentul respectiv, ci toate zilele care au gravitat ireal de frumos in jurul acestui eveniment!
Cred ca pregatirile dinaintea unui eveniment intensifica amploarea lui si sentimentul acela emotionant ca ceva super important iti va schimba viata! Si savuram de fiecare data aceste momente dinaintea evenimentului in fapt.
Maria si Paul ne-au invitat sa facem parte din povestea lor magica! Pentru noi a fost un boom de energie bine-venita pentru inceputul de sezon de nunti 2019! A fost o zi magica, nu numai datorita spectacolului fascinant ce a imbracat castelul Bethlen Haller din Alba , a miilor de beculete ce au facut din spatiu un incantator joc de licurici, a acrobatiilor ce le aducea aminte invitatilor ca viata nu trebuie luata prea in serios pentru ca risti sa te pierzi in ea, a imensului carusel ce te imbia magic sa te afunzi in dansul lui catre lumea pierduta a copilariei, a coltisoarelor cu vata de zahar sau inghetata delicioasa sustinute de catre partea cealalta destinata “oamenilor mari” cu vinuri rafinate din productia proprie acompaniate de cele mai delicioase branzeturi! Dar magia puternica ce trona peste toate, emana chiar din puritatea Mariei si a lui Paul, din dragostea reala din ei, din jocul lor infinit despre o copilarie ce se doreste pastrata cat mai mult ca punct de reper atunci cand lumea de adulti incepe sa se zdruncine!
O zi perfecta pentru un inceput de viata de familie perfecta!
Iar mai presus de toata aceasta atentie acordata celor mai mici detalii, gandurile logodnicilor catre invitatii lor, pentru a le oferi o zi si o seara memorabila, pentru a-i scoate din rutina zilnica si a le readuce aminte ca toti oamenii mari au fost candva copii!
Nu ar avea rost sa va mai spunem ca ne-am pierdut efectiv in toata aceasta Tara Minunilor ca niste copii ce au primit acadele gigante la micul-dejun si curcubeul skittles la dejun. Ne-a placut la nebunie si cred ca suntem in asentiment cu toti invitatii!
Am reintalnit oameni faini, fosti miri de-ai nostri, am cunoscut oameni noi pe care ii admiram de multa vreme, Alexandru si Vlad a fost o onoare sa lucram alaturi de voi si am reusit sa suprindem cu toata admiratia si pasiunea noastra toate momentele importante de care Maria si Paul si toata familia lor isi vor aduce aminte cu drag peste ani!
Credem ca aceasta zi a fost dedicata cu multa dragoste de catre Maria si Paul tuturor celor prezenti alaturi de ei si, mai ales, o zi de recunostinta destinata familiilor lor! Felicitari!
Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

It takes a second and it lasts a lifetime!
Live chat Whatsapp