Dragostea nu are varsta

  • Sedinte foto
  • Targoviste
  • 23 Jun 2020
Una din cele mai emoționante ședințe foto este cea cu acești prieteni, soți, părinți și bunici, dar, mai presus de orice, oameni cu rădăcini adânci intr-o lume nobilă prin caracterul și personalitatea de care dau dovadă!

Căminul pe care l-au consolidat ani de-alungul, se aseamănă mai degrabă unui altar ce își menține flacăra vie în permanență cu amintiri de-o viață! Este un cămin ce deapănă pe la fiecare colțișor câte o întâmplare, cate o poveste, cate o mărturie a existenței lor mărețe! Făceam fotografii și inevitabil mă cuprindea o liniște și un dor de seri de toamnă la gura unui foc magic, pentru că glasul lor și întâmplările pe care le istoriseau cu atâta drag și vibranță de parcă se petreceau chiar atunci ma fascinau! Cărți, albume cu fotografii, jurnale de memorii în care doamna scrie zilnic, icoane și candele, tablouri, medalii și tratate, toate acestea într-un mare contrast cu frivolitatea zilelor noastre, cu superficialitatea în care ne trăim existența fără să realizăm. O lume veche, dar nu învechită a acestor oameni în care curtoazia, integritatea și bunele maniere erau valori după care se ghida familia și, implicit societatea!
Multumesc Dana, pentru că mi-ai dat ocazia să descopăr un cuplu încă unicat, care continuă să fie un exemplu de iubire, toleranță și încredere, atât în ei înșiși, cât și față de noua lume!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp