fbpx

Vio si Dan

  • Trash the dress
  • Prahova
  • 06 Aug 2014

 Violeta si Dan, trash the dress, love the days!

Oamenii potriviti, locatia potrivita, comunicarea pe aceeasi lungime de unda si fotografii buni la momentul potrivit ;). Toate puse cap la cap si ordnate frumos dau o imagine spectaculoasa cu care putem sa ne mandrim.

Vio si Dan, Ana si Alexandru si-au luat doua zile libere se se relaxeze… facand fotografii si nu oricum, intr-o costumatie care sa imbine perfect mediul in care a fost realizata sedinta foto cu atitudinea si personalitatea lor.

Am avut un ajutor de nepretuit din partea nasilor pentru ca amandoi sunt artisti inascuti, nu doar prin meseria pe care o au, Alex este arhitect iar Ana este o fosta colega de curs fotografic si este o placere deosebita sa o reintalnesc.

In doua zile ne-am plimbat, am prins zorii de seara si cei de dimineata, am prins nori pufosi si zgomotosi, am trecut prin ploaie torentiala si ne-am facut de cap in interiorul Castelului Cantacuzino.

Ne-am bucurat de natura si aerul proaspat de munte, ne-am bucurat de Vio si Dan ca au fost compatibili si flexibili cu ideile noastre, ne-am distrat cu Ana si Alex care stiu sa pretuiasca frumosul si sa bucure de el.

Si in cele din urma, noi ne bucuram de rezultat.

Violeta si Dan, va dorim o casnicie sanatoasa si implinita!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp