fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Elena si Catalin

  • Bucuresti
  • 01 Jun 2019

Prea multe griji si prea putine momente reale si placute! Prea multe obstacole si prea putine idei de a trece peste! Prea putine zambete si prea multe fete triste! Si toate astea pentru ce anume, nimic nu va face timpul sa curga mai repede sau sa stea in loc mai mult decat ar trebui. Toate lucrurile se vor intampla asa cum sunt programate. Si atunci cand vom accepta, ne vom trai viata asa cum ne dorim!
Elena si Catalin sunt printre norocosii care au realizat ca este mult prea scurt drumul in viata incat sa merite efortul de a se vaita de toate neajunsurile in pofida celor pentru care merita sa zambesti!
Asa ca au intors totul in favoarea lor si au schimbat ploaia in picaturi de dragoste ce le racoreste pasiunea din inima, au schimbat oamenii pesimisti pe prieteni putini de suflet, momentele in care e „Prea putin sau prea urat sau prea prea…” in momente in care totul este perfect si tot ce le mai ramane este sa se bucure de ele! Au aruncat fetele posomorate in mormanul cu amintiri gri si au scos la suprafata numai zambete si voie buna, chiar in pofida greutatilor si zilelor negre! Pentru ca au inteles ca numai iubind, iertand, sperand si mergând mai departe viata merge inainte iar ei pot lasa amintiri de nepretuit!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp