fbpx

Conferinte

Pentru echipa FotoDumbrava, fotografia de eveniment inseamna munca de teren, multa munca de birou, studiu si, neaparat, socializare si impartasire de experiente cu alti colegi! Evenimentele sociale si de studiu la care participam an de an ne dau sansa de a intalni oameni noi si cat mai captivanti din domeniul fotografiei si orice detine o legatura relevanta cu aceasta meserie! Conferintele nationale si internationale la care participam atat in calitate de invitati ca speakeri, dar si ca participanti avizi de noi informatii, reprezinta cele mai interesante intalniri pentru a imbunatati calitatea muncii noastre!
CONFERINTE LA CARE AM PARTICIPAT

Urmatoarele evenimente

LIVE pe FACEBOOK / FOTOGRAF de MESERIE

Grupul Fotograf de meserie

Pentru ca am pierdut ocazia de a fi alaturi de voi la conferintele ce s-au anulat din motive de toti stiute, am creat aceste grup special fotografilor de meserie!
Ne dorim tare mult sa ramanem conectati cat mai mult, sa impartasim impreuna experiente, sa ne sustinem moralul, sa facem planuri marete pentru zilele bune, sa povestim despre cate-n luna si in stele!
Ne dorim sa facem LIVE-uri pe teme stabilite de comun accord, vom lua intrebari si voi veti propune, in direct, raspunsuri.

detalii
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp