fbpx

Studio Foto Dumbrava

Studio Foto Dumbrava, din Targoviste, va ofera sedinte foto profesionale de gravide (maternitate) bebelusi nou nascuti (newborn), Craciun, boudoir sau de produs.

Fotografia de studio reprezinta o parte importanta din activitatea noastra. Studioul nostru va intampina intr-o camera de primire confortabila, va pune la dispoztie un spatiu generos si sigur dotat cu toata aparatura necesara punerii in practica a proiectelor indoor la care vom fi provocati.  Un aspect foarte important, Studioul nostru este situat intr-o zona sigura si foarte usor accesibila din orasul Targoviste.

Putem realiza in studio sedinte foto profesionale tematice: fie ca sunt destinate unui moment aniversar sau unei perioade foarte indragite din an, cum sunt Sarbatorile de iarna. Decorurile sunt autentice, complexe, realizate manual si imbunatatite constant. Sedintele foto de maternitate, de nou nascut (newborn) sau de familie, sunt realizate intr-un cadru intim, perfecte pentru gravide, mamici sau bebelusi.

Va oferim solutii, fundaluri si idei pentru fiecare fotografie de produs pe care o realizam in asa fel incat imaginea afacerii voastre sa oglindeasca in poze profesionale calitatea produselor oferite.

Portofoliu din studioul FotoDumbrava

O galerie reprezentativa cu imagini din studio, pe diverse tematici, regasiti mai jos!

Gasim solutii la toate provocarile voastre!

Contactati-ne oricand!

TELEFON: (+4) 0721.85.82.39

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp