fbpx

Echipa FotoDumbrava

Suntem Ana si Daniel, cu peste 12 ani de experienta în fotografia de eveniment!

Aventura noastra prin lumea fotografiei de eveniment a luat nastere in acelasi timp cu aventura noastra ca si cuplu. In primele zile insorite de ianuarie 2007, albumul nostru de povesti si-a deschis filele albe, pregatite pentru a fi scrise.  Si, precum pasiunea ce ne-a unit destinele, aceeasi pasiune ne-a daruit ani la randul experiente minunate alaturi de personajele din fata lentilor noastre. Impreuna am invatat sa fotografiem oamenii in cele mai frumoase momente din viata lor, i-am ajutat sa isi pastreze amintirile si sa le insire in propriul lor album foto, le-am fost alaturi in ziua nuntii si am continuat sa ii revedem cu aparatul foto pregatit ori de cate ori familia lor era binecuvantata cu un bebelus sau cu un eveniment memorabil! Pe masura ce hardurile noastre se umplu cu mii de imagini colorate, experinta noastra sufleteasca si profesionala se imbogateste si ea. Cu fiecare eveniment la care suntem prezenti, provocarile ne ofera noi perspective in dorinta de a oferi, pe langa fotografii de calitate si o experienta placuta in ziua evenimentului!

Personalitatea fiecaruia dintre noi ne dicteaza si modul in care fotografiem si interactionam cu fiecare dintre voi! Ana este foarte calma si empatica, echilibrata si incercand intotdeauna sa scoata la iveala tot ce este mai frumos dintr-un moment, fara a-i deranja, in nici un fel, naturaletea. Daniel abunda de energiei si veselie, intrand foarte usor in mijlocul oricarei actiuni si, fara sa realizezi, a pus la cale un plan de fotografiere a tot ce misca!

Tot ceea ce este relevant si important pentru voi, este si pentru noi! Vom fi singurul furnizor care va petrece intreaga zi speciala alaturi de voi. De aceea, impreuna, o vom face memorabilia!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp