fbpx

Workshop

Din 2018 impartasim din experienta noastra fotografica ce implica: practica, tehnica, editare, relationare cu clientul si marketing sub forma de WORKSHOP-uri. Anual organizam in Targoviste, in sezon de primavara si toamna tarzie, cate doua workshop-uri de 2 zile. De fiecare data cand suntem invitati la conferinte nationale si internationale, dedicam o zi speciala pentru doritorii de un workshop de-o zi. Workshopurile FotoDumbrava reprezinta nu numai un motiv pentru o noua achizitie profesionala in materie de cunostinte, ci si un bun prilej de a intalni sau reintalni colegi de breasla, de a schimba idei, pareri, tehnici si secrete. Participarea la atelierele noastre sunt ca o reuniune anuala cu incarcator de super energie pentru un nou sezon!
Contact

Next events

Workshopuri reprogramate

Doua workshopuri care erau programate in data de 18-19 martie si altul pe 29-30 aprilie s-au amanat si o sa le reprogramam dupa data de 15 mai, cand vom iesi din starea de urgenta!

 

details

Ne gasiti pe YouTube

Aici puteti vedea filmulete Making OFF de la workshopuri cat si de la nunti, de la sedinte foto, si ce o mai fi trebuie text mai mult!

details
It takes a second and it lasts a lifetime!
Live chat Whatsapp