fbpx

Adela si Vlad

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 27 Jul 2013

Adela si Vlad, 27 iulie 2013, Bucuresti, La Conac

Avem acasa pe birou un calendar de maxime si cugetari si in fiecare zi cand ne incepem ziua de munca dam fila la calendar sa ne-o incepem cu bine. Azi am uitat sa il rasfoim de dimineata, dar ne-am adus aminte acum cand scriam despre povestea Adelei si a lui Vlad si nu cred ca gaseam ceva mai potrivit cu care sa trasnpunem si in cateva cuvinte ceea ce am aflat despre ei. Deci, textul suna cam asa: relaxeaza-te si bucura-te de viata. Nu vei trai niciodata ziua aceasta din nou. Este atat de adevarat si ar fi atat de frumos daca am reusi macar o parte din aceasta viata frumoasa sa ne bucuram asa cum este ea, am fi oameni impliniti si bogati.

Pentru Adela si Vlad, ziua de 27 iulie a fost una din acele multe altele cand s-au relaxat si s-au bucurat de nunta lor, de onoarea de a fi mire si mireasa, de prezenta invitatilor, de soarele frumos si de binecuvantarea lui Dumnezeu, de sentimentul ce ii tine alaturi unul de celalalt. S-au bucurat, probabil au avut si emotii, mari si pozitive, dar noi nu le-am simtit. Ceea ce am simtit era doar naturaletea si binevointa cu care au intampinat toate cele din ziua aceea, sentimentele noi care le-au invadat inimile, dar carora le-au facut fata atat de bine. Chiar daca fotografiem de ceva vreme aceste evenimente frumoase si suntem familiarizati cu miresele si cu mirii, cu mamici si bunici si tot alaiul de nuntasi, de fiecare data ne incearca si pe noi o mare emotie. Da, suntem emotionati atunci cand avem in fata noastra mireasa, diferita de toate cele de dinainte sau cele ce vor urma. Emotia sa privim o femeie frumoasa, in cea mai eleganta si minuntata ipostaza a ei. Emotia ca trebuie sa o fotografiem atat de bine incat sa nu ii estompam sau pierdem nimic din farmecul real al ei, emotia ca totul sa fie perfect, precum este ziua lor. Iar atunci cand ne mutam in camera cealalta si il admiram pe cavalerul in smocking, aranjat la patru ace, cu papionul care abia ii mai lasa gatul sa respire si camasa perfect croita pe talie, nu avem cum sa dam gres, perechea noastra trebuie sa priveasca fotografiile peste cativa zeci de ani si sa isi aduca aminte cat de frumos a fost.

Micile detalii fac diferenta si, pe langa alte amanunte de la nunta lor, noi am fost mai mult decat onorati sa fim invitati de seama la cel mai tare concert live la care am participat vreodata :). Gasca miresei a avut un recital de exceptie, nici nu mai credem ca mai era nevoie de band la nunta :D! O surpriza foarte placuta pentru toti invitatii.

Ok, de scris am scris, acum trebuie sa vizionam si fotografiile, ele sunt de fapt protagonistele la FotoDumbrava :)!

Adela si Vlad, sunteti niste oameni minunati, prea delicati pentru lumea in care traim. Noi va dorim sa fiti sanatosi si frumosi in toata viata voastra si nu uitati, bucurati-va de viata, nu se mai intoarce!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp