fbpx

Adina si Bogdan

  • Nunta
  • Targu-Jiu
  • 06 Jul 2014

Adina si Bogdan, 6 iulie 2014, Targu-Jiu

In fata biroului nostru, am postat un mesaj, mare si colorat si frumos menit sa ne readuca voia-buna ori de cate ori ne „ratacim”. Si spune cam asa (rezumat de mine) : „Ia aminte la tot ce este important in viata, pastreaza doar momentele bune si uita-le pe cele mai putin frumoase. Iar daca ceva nu merge bine, trage-ti sufletul si incearca din nou”. Este mai bine sa incerci si sa dai gres, decat sa nu fi incercat deloc, imi spunea mereu bunica mea.

O poveste de dragoste nu este intoteauna o poveste scrisa numai cu penita de aur, numai miere si lapte asa cum ne imaginam noi ca ar fi undeva scris, poate prin carti, poate la alti oameni pe care ii vedem veseli si lipsiti de griji si pentru care totul pare floare la ureche. O poveste de dragoste, de fapt, cea mai frumoasa poveste de dragoste, este aceea care are „sare si piper”, care are un drum cu multe poteci, care are umbra si soare pe acele poteci, care are putina furtuna si apoi cel mai frumos curcubeu, care are ploi torentiale si aparute din senin, care are cel mai stralucitor soare si cele mai multe stele. O poveste de dragoste este o implinire continua a doua suflete, este ca o spirala ce se impleteste treptat, cu rabdare, cu intelepciune, cu dragoste si cu daruire. O spirala care nu poate fi desfirata niciodata.

Scriind aceste randuri ma gandesc incontinuu la Adina si la Bogdan. Sunt doi tineri placuti, frumosi si perfecti unul pentru celalalt. Ei fac parte din cea mai frumoasa poveste de dragoste pentru ca ei s-au maturizat impreuna si impreuna au pornit pe aceste poteci si sunt convins ca impreuna vor ajunge si la capatul lor. Au o familie numeroasa, mare si implicata. Au multi prieteni, multi colegi si multe cunostinte. A fost una din cele mai mari nunti la care am participat vreodata si da, s-au distrat. Si printre cei 700 de invitati, am recunoscut si eu cativa, fosti miri, actuali prieteni de-ai FotoDumbrava. Ce mica e lumea :D!

Adina si Bogdan, drumul din fata voastra este inca foarte lung, ceea ce este foarte bine. Sper ca veti avea parte de toate anotimpurile pe acest drum pentru ca dragostea voastra sa creasca o data cu puterea voastra. Sper sa aveti tot sprijinul de care aveti nevoie si sper sa intalniti numai oameni dragi si atunci cand credeti ca nu mai aveti putere, ceret-I lui Dumnezeu sa va ajute.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp