fbpx

Adriana si Alex

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 15 Jul 2017

Povestea merge mai departe si viata renaste cu fiecare cuplu nou care spune DA, cu fiecare dragoste impartasita si binecuvantata! Iar pana la final, din noi nu va ramane decat o dulce amintire a unui suflet bun si minunat, a unei zile deosebite si a unor emotii neintalnite.

De fiecare data cand o luam de la capat in ziua de sambata sau de duminica sau chiar de vineri, in ziua aceea speciala pentru ei, ne incarcam bateriile, nu numai cele de aparate :D, ne incarcam bateriile sufletesti, ne relaxam mintea si ne linistim privirea pentru a surprinde ceea ce mirii doresc de la noi si de la ei, ceea ce ii va impresiona in momentul in care vor deschide albumul si vor zice ca a trecut prea repede, mult prea repede! Plecam pe drum catre ei cu emotii de-ale noastre nestiute si ne frecam mainile cand ajungem acolo stiind ca sta in puterea si in meseria noastra de fotograf sa le facem ziua memorabila. Ziua lor, a mamelor si a tatilor, a buncilor, surorilor si fratilor a invitatilor. Chiar zi ziua noastra memorabila cu fotografii reusite!

Adriana si Alex, un nou cuplu care ne-a acordat incredrea de a le pastra magia din ziua nuntii, zambetul cald si inocent al Adrianei, delicatetea si parfumul buchetului original, fosnetul usor romantic al rochiei speciale, cavalerismul lui Alex, grija si sinceritatea cu care a invaluit-o pe Adriana toata ziua, speram ca asa vor fi binecuvantati toata viata. Amintirile lor incarcate de emotii si de griji ca totul sa iasa bine, amintirile si grijile noastre in a ne ridica la inaltimea asteptarilor lor.

Toate astea intr-o zi de vara voluptoasa!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp