fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Aleksandra si Adrian

  • Tragoviste
  • 26 Nov 2016

Multi sunt acei pentru care mersul la primarie si semnarea unor acte care sa ateste dragostea si daruirea dintrei ei nu se numara printre lista lor de prioritati! Nu o hartie ii tine unul alaturi de celalalt, asa cum o hartie nu ii va impiedica sa mearga pe drumuri diferite in cazul in care destinul le-o cere.

Atunci insa cand in cuplu se instaleaza o mogaldeata mica, fruct al iubirii si comuniunii celor doi, prioritatile se schimba automat si iremediabil. Primul gand este sa protejezi copilul cu orice pret, sa il faci parte din tine mai mult ca oricand, sa ti-l asumi pe intregul, cu tot ce trebuie, cu toate actele si pixurile care sunt in primarie sau oriunde ar fi. Este un prim pas ca maturizarea obligatorie si responsabilitatea ca parinte in zilele noastre este sigura! Sau cel putin, in traditia noastra!

Pentru Alexandra si Adrian, sosirea lui Lukas i-a transformat rapid intr-un mod natural, intr-un cuplu pus la punct cu de toate. Nu s-ar fi gandit ei ca vor merge prea curand la primarie sa declare casatorie. Dar cum un pui de om isi cere de pe acum drepturile, tot ce mai pot face ei este sa se supuna :D!

Si cu ocazia asta au si dat un mare party pe care nu l-au crezut a fi atat de funny cu atat de multi prieteni alaturi! Cu ocazia asta s-au distrat, au vizonat un spectacol si au mancat bunatati.

Cu ocazia asta le-am fost si aaturi si am realizat cateva amintiri!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp