fbpx

Alexandra si Adi

  • Nunta
  • Constanta
  • 08 Sep 2018

În primele 5 minute de privire se intampla magia! Daca dupa ce pleci de langa el/ea multa vreme stai cu gandul si sufletul la ce s-a intamplat intre voi, e semn bun de o relatie de lunga si fericita durata!
Alexandra si Adrian au avut si vor avea si de acum incolo o relatie de durata si de la mare departare. Ea pe mal, el pe mare, pasiune dintre ei va fi vesnic intretinuta de dorul ce mereu ii va readuce aproape.
Apoi, asa sta treaba si cu fotograful de nunta, e dragoste la prima vedere sau nu! Desi in acest caz a fost vorba de o recomandare frumoasa din partea nasilor, fosti miri si ei de-ai nostri. Long story, no time, just pictures!
Nu aveam nici un dubiu ca mirii mei sunt oameni faini, pentru ca om fain cu om fain fac echipa buna! Emotia mea cea mare era daca voi reusi sa ajung in Constanta si sa fac onoare fotografilor de acolo, sa ii fac mandri pe miri de alegerea facuta de la sute de km departare! La nunta lor am fost super incantat de atitudinea degajata a invitatilor, in frunte cu mirii! Relaxati, inspirati, emotionati si foarte veseli. Iar eu am experimentat cel putin o idee din minimalismul lui Zoly, cum se spune în ardeal, „fain baiat”!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp