fbpx

Alexandra si Alexandru

  • Nunta
  • Targoviste
  • 28 Oct 2017

Ultima nunta din sezonul 2017 a fost cu si despre cei mai tineri miri ai noștri de pana acum. Alexandra si Alexandru, combinația perfectă începând de la asemuirea numelor, au făcut pasul spre călătoria în doi in termeni legali si sub binecuvântarea părinților și a lui Dumnezeu. 

Nu mi-aș fi imaginat că se iubesc atât de mult si cu atâta convingere încât să își unească destinele pe vecie. Sunt un exemplu frumos si bun de admirat de către toți cei din jur, Da, de către toți acei care fug de căsătorie și de responsabilitate și de o viata plina de compromisuri. Alexandra Si Alexandru si-au asumat viitorul si tot ce ii asteapta. Și nu s-au gândit la avantaje si dezavantaje, decât la dragostea ce ii leagă si la juramintele pe care si le-au facut. Pentru ca provin din familii cu un adevărat cult al căsătoriei si al instituției familiei, ceea ce multora le lipsește in zilele noastre si este foarte trist, tinerii noștri fac onoare părinților și bunicilor lor, educației primite si istoriei familiei.

Pentru noi aceasta nunta ne-a luminat toamna si gândul că oamenii se iubesc inca si prețuiesc asta mai presus de orice, ne face multumiti si binecuvântati ca lumea poate fi un loc mai bun pentru toti.

Alexandra si Alexandru, sunteti frumoși si aveti un drum special de parcurs in doi. Faceti ca el să vă fie călătoria memorabilă pe care nu o veti regreta nicicând. 

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp