fbpx

Nunta Alexandra si Cosmin

  • Nunta
  • Constanta - Mamaia
  • 22 Jun 2019

Asa cum spuneam intr-o postare anterioara, continuam nunta de poveste de trei zile si trei nopti in varianta moderna! Pentru ca implicarea a fost mai mult decat la nivel profesional, o mare parte din invitati mi-au facut onoarea de a-mi fi fost clienti, o alta parte cunostinte si prieteni, acest eveniment a fost trait cu aceleasi emotii si implicare ca si ei, am fost de fapt, invitat la nunta unui prieten!
Si da, a fost una din nuntile cele mai lungi la care am participat, de la ivirea zorilor pana la ivirea altor zori in dimineata urmatoare. Nu stiu sa va spun exact cum au trecut toate cele 72 de ore de continua distractie si voie buna! Doar prin miile de cadre trase fara incetare, pentru ca eu traiesc si vad totul doar prin lentila si cu degetul pe declansatorul de la aparat!
Cum au vazut Alexa si Cosmin zilele lor superbe?! Relaxati, cu zambet, cu placere si incantare, emotionati (daca da, nu i-am simtit), naturali, incantatori si incantati de aceste momente! Sorbind fiecare picatura de farmec din toata atmosfera aceasta incarcata de distractie, dar totusi planificata pana la cele mai mici detalii. Impresia initiala a fost ca totul era acolo deja aranjat peste noapte pentru ei de soarta, sa zic asa. Ca si cum Alexa si Cosmin si-au luat un bilet la Marea Neagra, sa se piarda in albastrul infinit al marii, in dragostea lor si in linistea rasaritului din fiecare zi. Doar ca, intr-o dimineata de iunie, s-au trezit sub un soare minunat ce raspandea o lumina speciala, reflectand culori si nuante nemaivazute, sub un cer de un albastru infinit intocmai ca iubirea lor, inconjurati de flori delicate cu un parfum la fel de delicat, cu multi prieteni pusi pe mare petrecere si cu cel mai puternic sentiment de regasire! Ca ziua aceea a fost creata doar pentru ei doi, ca lumea s-a oprit din haosul ei sa le faca loc doar lor, ca nimic nu conteaza, ca doar ei sunt, in 22 iunie 2019, centrul universului! Asa cum ar trebui sa fie fiecare zi de nunta a doi indragostiti!
Restul ce a urmat a fost…de pomina! Cei prezenti stiu de ce! Pentru o mica reimprospatare, cateva imagini faine!
Cosmin, la multi ani! Iti dorim sa te simti un om implinit si fericit toata viata!
Cu drag, „pozarul” din Targoviste!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp