fbpx

Alexandra si George

  • Nunta
  • Targoviste
  • 28 Aug 2021

Uneori poveștile despre mirii mei curg ușor, se astern de la sine fără prea mare zarva, își găsesc singure locul perfect! Alteori se lasa așteptate, deși pe miri ii cunosc de multă vreme si mi-ar fi mai simplu sa povestesc despre ei! Și explicația ar consta in faptul ca imi vin in minte multe idei si nu știu cărora sa dau curs. Cum ar fi acum, la Alexandra si la George pe care ii cunosc de destul de multă vreme, am fost împreuna la multe evenimente si interacționat de multe alte dati! Dar, niciodată in maniera de mireasa, mire si fotograf. Pentru ca oricât de mult își dorește fiecare cuplu in ziua nuntii sa gestioneze situația perfect, oricât de multă pregătire ar avea înainte cu un an sau doi, oricât de multe detalii ar fi stabilite in cel mai mărunt amănunt, exista întotdeauna acel element surpriza – emoția, pe care nu reușiesti nicicând sa o anticipezi și, mai mult, sa te pregatesti suficient sa ii faci fata!

Iar Alexandra si George nu au făcut rabat de la aceasta regula nescrisa a firii, mire si mireasa in ziua nuntii, alți oameni, mai emotivi, mai fericiti, mai sensibili, mai împrăștiați si mai calculati, mai tensionați si mai relaxați, plus un amalgam de alte momente si sentimente neprețuite!
M-am bucurat mult pentru ei si pentru reușita lor, pentru dragostea lor împărtășită si pentru toate momentele in care au răzbit si pentru cele la care vor lupta mult sa iasa perfecte!
Cât despre nunta lor in imagini, privită acum obiectiv, după câteva zeci de ore de editare, cred ca a fost una pe gustul lor si clar si pe gustul meu!
Alexandra si George, casa de piatra împlinita cu o  căsnicie fericita!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp