fbpx

Alexandra si Nic

  • Nunta
  • Adjud
  • 20 Aug 2016

Alexandra si Nicu, sambata 20 august 2016, Adjud

Am mai spus-o si ma repet: moldovenii „mei” sunt cei mai trasniti oameni la care am onoarea sa merg in fiecare an pentru cele mai tari nunti!!!

Gasesc in orice si din orice motiv de bucurie, sunt zapaciti cu totii, sunt simpatici, sunt reali, sunt naturali, sunt iubitori de viata si de distractie, sunt prieteni cu ei si intre ei, sunt camarazi de-o viata, sunt uniti, sunt acolo unul pentru celalaltat. Sunt un „material” excelent pentru fotografia mea!

Nu stiu cu ce as putea incepe pentru ca sunt multe si cu siguranta nu m-as putea opri.

As putea sa va povestesc despre gustul placut pe care mi-l lasa de fiecare data cand ii reintalnesc pentru ca alaturi de ei lucram si ne simtim intotdeauna de-ai casei.

As putea sa va povestesc despre „specialitatile” pregatite de cavaleri si domnisoare pentru mire si mireasa, inedite. Piloti si domnisoare stewardess, combinatia fatala pentru distractia garantata la o nunta speciala! Libertate si non-conformism, relaxare si voie buna fara doar si poate ca isi murdaresc nu-stiu-ce-costum de „firma”. Doar distractie fara limite si idei cat se poate de trasnite.

O nunta frumoasa din plin, cu detalii si detalii faine, cu oameni frumosi si muzica buuuna! De fiecare data o incantare sa ii revedem pe cei de la Feelings pentru ca stim ca vom avea cel putin seara reusita. In cazul acesta all day long a fost o reusita. Fotografiam si fotografiam si tot mai apareau idei noi.

Ziua nuntii a fost pentru Aleaxnadra si Nicu, pentru nasa si nasa, pentru familie si pentru prieteni. Ziua trash the dress-ului a fost pentru ei doi, la fel de faina si plina de senzatii ca si pe 20 august. Oamenii faini au cele mai faine fotografii ;)!

Va multumesc ca m-ati ales in „gasca” voastra!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp