fbpx

Alexandru si Georgiana

  • Nunta
  • Targu Jiu
  • 13 May 2017

Georgiana si Alexandru, 13 Mai 2017, Targu Jiu

 Ce ma face sa fotografiez evenimente de familie, nunti, botezuri, cumetrii – cum ar spune bunica?! Sa o citez pe Mirela, aceasta reprezinta „fotografia vie”, hrana mea de zi cu zi, cea care ma ajuta sa imi gasesc confortul fizic si cea care imi hraneste efectiv sufletul, mintea, spiritul. Nu sunt un artist, doar detin acel 1% inspiratie si restul de 99% trasnpiratie. Dar o fac cat pot de bine, cu cea mai mare placere si implicare!

Nu stiu pe cine voi intalni maine, nu stiu cine ma va suna sa inchei un contract cu el/ea, nu stiu ce nunta va avea sau cat efort vor depune si ei sa aiba o zi memorabila. Dar in momentul in care ii intalnesc la semnarea contractului sau, cel mai tarziu, chiar in ziua nuntii, le pot vedea sclipirea din ochi si pot simti chimia dintre ei si mine, daca exista sau nu. Si de cele mai multe ori, exista!

Alexandru sau micul Pokemon J, asa mi-a ramas in minte inalnirea cu el de la Starbucks, e tipul de om fain, super fain, flower power asa, relaxat si totusi foarte implicat, nu stiu cum reuseste. E tipul care rade mult si se bucura mult de o plimbare pe ploaie in mijlocul Bucurestiului si tipul care nu ar observa ca langa el e o gropa imensa gata sa il inghita daca are gasca vesela langa el. Georgiana, delicata si totusi foarte serioasa, cu trasaturile unei domnite rafinate si elegante, cu gesturi fine si cu vocea suava, este jumatatea de care Alexandru nu se poate dezlipi in veci. Iar pe 13 mai si-au facut unul altuia juramantul de iubire in fata lui Dumnezeu ca nimic si nimeni nu ii va desparti.

Am fost acolo, mi-am hranit sufletul cu vibranta lor, mi-am incarcat mintea cu lucruri noi, mi-am eliberat inspiratia ajutat de locurile de acolo, de povestea lor, de experienta mea. Am incercat sa dau viata acestor imagini si sa le pastrez vii peste ani. Am incercat sa suprind frumosul si binele si emotia din toate momentele zilei. Am ajutat la povestea lor din care sunt mandru si onorat ca m-au facut parte!

Alexandru, Georgiana, anii ce vor urma sa fie plini cu de toate, sa aveti rabdarea si intelepciunea sa le rezolvati pe toate si sa iubiti drumul pe care ati pornit, de acum inainte, impreuna!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp