fbpx

Alina si Alexandru

  • Nunta
  • Buzau - Magura
  • 08 Jul 2017

Pentru ca aceste cuvinte mi-au mers direct la suflet si aceasta dimineata de luni cu soare a facut-o si mai stralucitoare decat era, am sa incep cu ele:

„Stiti filmele alea de dragoste, cand totul pare un stereotip cinematic, in care la inceput ei doi nu se plac, aproape nici nu se suporta, iar la final se îndrăgostesc unul de altul? La noi viata a batut filmul adaugand acelasi final frumos. Pe scurt ea e jumatatea mea si fraza asta cam spune totul. E greu sa descrii a doua jumatate, cand pur si simplu o poti uni cu tine si sa obtii intregul. Ea e tot ce nu am eu, ce nu pot eu, ce nu stiu eu. Unde e minus la mine, ea aduce plusul, unde e prea mult ea stie sa domoleasca. Repet, e greu sa descrii cealalta jumatate. Pentru mine e suficient sa ma uit in ochii ei sa vad o varianta rescrisa a sinelui. Stiu un lucru sigur, ca atunci cand am descoperit o, mi am dat seama ca e ea si nu poate fi altcineva in locul ei, ca asa a fost scris in legile Universului, ca noi sa ne nastem in aceeasi perioada, sa plecam din provincie in acelasi oras, sa lucram in acelasi loc si sa ne cunoastem atunci cand trebuia, nici prea devreme, nici prea tarziu pentru a fi astazi Alex si Alina.”
Venite din partea unui barbat care a trecut prin inimaginabila experienta a nuntii :D, sunt cu atat mai mandru ca i-am intalnit si ca le-am fost martor la povestea lor de dragoste la inceput de drum.
Alina, nu esti doar una din acele femei implinite si fericite, dar am convingerea ca esti acea femeie binecuvantata alaturi de Alex.
Iar Alex, tu esti pentru Alina mult mai mult decat ea si-ar fi putut imagina vreodata. Pentru ea esti omul perfect pe care Dumnezeu i l-a adus in cale, omul care o face sa ofere ce are ea mai bun cu putinta, omul pentru care ar strabate intreg universul si s-ar intoarce tot la el, prietenul, iubitul si sotul ideal. Ideea Alinei de viata incepe si de termina cu tine. 
Iar pentru asta, viata voastra in doi va fi o calatorie extraordinara.
 

„Nunta noastra a fost nunta noastra. Nici a parintilor, nici a rudelor nici a prietenilor. A fost a noastra si a iesit exact asa cum am visat.
Ne am organizat o singuri, asa cum am simtit, cu multe lucruri handmade, cu suflet pus, cu oboseala noptilor nedormite, cu truda degetelor umflate. Si din acest motiv am simtit amandoi ca a iesit asa cum ne o imaginam. Cand toti se plang ca nu au simtit nunta ca si miri, noi stim ca am simtit fiecare moment.
Totul a fost firesc, totul a fost natural. Am dansat pana cand nu ne am mai simtit picioarele, am cantat pana ne am pierdut vocea si ne am pozat pana s au terminat bateriile.”

Da, o mireasa naturala si un mire natural, la propriu si la figurat!

Iar pentru ca Dumnezeu le-a promis multe lucruri bune si de-acum incolo, a inceput cu Edith, o bobita de mazare ce se joaca prin burtica mamei si ce promite ca va intruchipa desavarsirea Alinei si a lui Alex!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp