fbpx

Alina si Bogdan

  • Nunta
  • Targoviste
  • 01 Oct 2011

Prin august 2010 faceam cunostina cu Alina si Bogdan, cu voiosii lor nasi si cu o gasca maaare de prieteni. Acum, pe 1 octombrie, ne reintalnim intr-o atmosfera la fel de placuta si mult mai familiara, cu o mireasa si cu un cavaler proveniti parca din minunata lume a basmului. Dar Alina si Bogdan sunt cat se poate de reali si frumosi, plini de gratie si de multa dragoste unul fata de celalalt. M-a impresionat dragostea, grija si nesfarsita atentie cu care Bogdan a inconjurat-o toata ziua pe mireasa lui.  Ziua calda de toamna a parut mult prea scurta pentru a putea face fata sutelor de oameni ce i-au inconjurat, dovada ca multi oameni ii iubesc si au dorit sa le fie alaturi in cea mai importanta zi a lor. Am avut parte de sesiuni fotografice in care am suprins oameni veseli, foarte veseli (nasa si nasul cred ca se recunosc cel mai bine aici :D), am realizat o serie de fotografii extraordinare pentru ca intreaga zi a fost plina de evenimente extraordinare, de oameni petrecareti, de muzica buna si de o petrecere de pomina!

            Desi am participat la aceasta nunta in primul rand  in calitate de fotograf profesionist de nunta, cea mai mare parte din invitati sunt si prietenii mei si ziua de lucru, alaturi de echipa mea, a trecut fara sa simt ca am muncit. Este o placere sa fotografiezi oameni dragi, este o placere sa vezi la tot pasul oameni zambind, este o placere sa fotografiezi o mireasa atat de frumoasa precum a fost Alina si, mai ales, este o placere sa fi alaturi de Bogdan, un om deosebit, de o personalitate aparte si un caracter nobil pe care cu greu il poti uita.

            Dragilor, sa va bucurati de un camin cald, primitor si vesel, sa fie binecuvantat cu ceea ce va lipseste si sa ne revedem cat mai curand la un eveniment la fel de important!

tag: fotograf nunta, fotograf profesionist, forograf profesionist nunta, fotogarf botez, fotografii nunta, fotografii de nunta, sedinte foto, sedinta foto nunta, photo book, fotograf nunta targoviste, cei mai buni forografi, fotograf nunta din Romania

            Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp