fbpx

Alina si Ovidiu

  • Nunta
  • Padurile Regale
  • 12 Sep 2020

De cateva zile m-am blocat în postarea pe site a acestei nunți minunate! Este al treilea și ultimul eveniment de acest fel din anul acesta urat si controversat pentru noi toti. Si cred ca am ramas voit sa lucrez mai mult pe ea, sa ma bucur mai mult de ceea ce imi place atât de mult să fac, sa pozez nunti . În fiecare zi am deschis programul de editare si mai lucram una-doua fotografii, și cu gandul la Alina și Ovidiu, la placerea lor cand se vor revedea, dar și la placerea mea de a admira si a ramane in spatiul nuntilor!

A fost o zi de care m-am bucurat dublu, eram super încântat că merg la o nunta completa, pregătiri, ședința foto, biserica si party, ca ma tine in priza toată ziua și că mă stoarce de energie, exact asa cum imi place. Si ei doi, împreună cu toți prietenii lor, m-au stors de energie nebună pe care am cedat-o cu drag imaginilor mele, fotografiilor lor!
I-am admirat si am fost încantat ca au decis sa tina piept anului 2020 si sa ramana in amintirea lor ca anul în care s-au căsătorit.
O zi de toamna perfecta, cu locația perfectă, muzica perfecta și fotografiile lor perfecte care povestesc despre oamenii dragi ai lor si despre curajul și exuberanța cu care își vor petrece restul vieții împreună!
Cu drag, echipa FotoDumbravă!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp