fbpx

Alina si Ruben

  • Nunta
  • Conacul lui Maldar
  • 21 Sep 2019

Nuntile perfecte exista doar pe un taram perfect, intr-o lume perfecta cu protagonistii perfecti! Si asta se numeste basm! Aici, in lumea noastra reala, tactila, cu miros si gust, imperfectiunea creeaza cu adevarat momente de neuitat!
Iar aceste momente sunt nepretuite pentru cei care le traiesc, la fel de imperfecti si minunati ca si ele!
Aceasta nunta din final de septembrie se numara printre preferatele mele evenimente din 2019. Si asta pentru ca locul, locatia si oamenii toti de acolo au fost pe sufletul si vibe-ul meu!
La Conac a fost locul care i-a ales pe Alina si Ruben, si nu invers! I-a ademenit, asa cum Alina povestea, acest loc uitat de timp, cu miros de brad si vin si portocala copilariei noastre, toate adunate intr-o seara lenesa de iarna! La Conac, cu micile lui camere, cu lemnul intunecos si timid sa nu iasa prea mult in evidenta, contrastand puternic cu albul imaculat al rochiei de mireasa, cu mirosul de cladire veche ce ascunde multe povesti minunate, gata oricand sa fie dezvaluite in fata semineului imens din sala de mese, doar in compania trosnetului duios, dar ferm al lemnelor ce ard, cu ceainicile pline de licoare menita sa incalzeasca si cele mai reci unghere din suflet, a reprezentat pentru noul cuplu inceputul povestii lor de familie! O familie ce va invata sa fie trainica, sa fie mareata, sa se iubeasca si respecte, sa ofere societatii tot ce are mai bun de oferit!
Alina si Ruben ne-au ales sa le fim alaturi la acest inceput de drum, iar noi suntem onorati pentru ca, in afara de momentele specifice unei nunti romanesti, cei doi, alaturi de familia lor, ne-au oferit si cateva altfel de momente, mai degraba emotii! Asta pentru ca daruirea cu care au realizat totul din afara tarii, a fost maxima, fiecare detaliu lasat in grija Alinei si-a pus amprenta ei, a frumusetii si bunului gust, a tolerantei si echilibrului, impregnand in toate acea stare Hygge ce o caracterizeaza asa mult.
Ruben sau mai degraba familia lui, intregeste aceasta feminitate a Alinei prin spiritul lor liber, nebunesc si plin de viata. Dar si prin momentele adanci ce au amprentat aceasta nunta, comuniune intre cele doua familii din tari diferite si culturi diferite!
Alina si-a dorit ca acest eveniment sa fie foarte conectat cu natura, sa simta intr-un fel o binecuvantare din partea ei si am incercat, pe cat posibil ca toata frumusetea imprejurumilor sa ramana in amintirile lor!
Departe de a fi un spiridus, asa cum Alina m-a „alintat”, dar un suflet binevoitor si recunoscator, sper ca imaginile acestea imperfecte sa va bucure sufletul si amintirile, asa cum si voi, ne-ati incantat pe noi!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp