fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Alma Elena

  • Primul Anisor
  • 08 Oct 2010

Alma-Elena, primul anisor!

Va mai aduceti aminte de Alma, fetita cu multe balonase, cu niste ochi mari si frumosi si foarte jucausa?! Ei bine, a trecut ceva vreme de la botezul ei, asta prin februarie 2010. Acum Alma este o domnisoara in toata regula si, precum spuneam si in postul de pe 1Martie, Loredana si Florin au crescut si educat aceasta mica, dar deosebita minune in cel mai frumos mod cu putinta, cu cea mai mare dragoste, rabdare si  intelepciune. Am fost foarte fericiti cand Lore si Florin ne-au propus sa facem cate o sedinta foto pe luna cu Alma, am fost fericiti pentru ca am simtit ca acesta este inceputul unei prietenii frumoase cu niste oameni frumosi. Lunile si intalnirile ce au urmat am descoperit-o pe Alma in toate etapele de crestere si ea ne-a descoperit pe noi mereu cu aparatul in mana incercand sa ii surprindem cele mai delicate gesturi.  Chitaiala, zambete si muuuulta vorba la fiecare shooting!

Va invitam sa o descoperiti pe Alma in primul ei anisor de viata, sa descoperiti puritatea din ochii si sufletul unui copil care pe noi ne-a fermecat si continua neintrerupt sa o faca!

Alma, Loredana si Florin, va multumim pentru intalnirile, sfaturile si prietenia pe care ne-ati incredintat-o!

Cu mare drag, Ana, Daniel si bebe :D !

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp