fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Amalia Botez

  • Bucuresti
  • 25 Jan 2014

Amalia, 25 ianuarie 2014, Bucuresti

Este simplu cand ai un copil mic, atat de simplu pe cat este el de mic…cum mai creste, devine mai complicat. Nu-i asa?! Pai nu e cam asa ;). Te trezesti in casa cu un puiut de om, mic de tot, o miniatura cu maini, picioare, ochisori si gurita si cu un glas tare dezvoltat pentru un piept atat de mic. Si el plange ca nu stie cum sa spuna ce vrea si tu plangi ca nu sti cum sa faci fata situatiei. Toata lumea din jur iti da sfaturi ce vor a fi binevoitoare, dar parca nu au nici un rezultat. Si asta doar pentru o perioada…pana inveti de fapt cum sa ii „citesti manualul de utilizare” si cum sa il pui in practica :D! Si apoi totul merge perfect. E destul de distractiv si destul de emotionat pentru doi parinti proaspeti la primul copil, la prima aventura de acest fel. Mihaela si Cristi s-au descurcat excelent, nu am fost cu ei inca de la inceputul-inceputurilor, dar fiindu-le alaturi in ziua botezului, ne-am zis ca, fara indoiala, sunt parintii perfecti pentru Amalia, un copil perfect pentru ei. Atentia, grija, comunicarea si naturaletea gesturilor cu care o inconjoara pe Amalia, nu trebuie decat sa fi venit dintr-o inima curata, dintr-o stapanire de sine si a situatiei parca innascute de a fi parinte. Simpli, relaxati, foarte distractivi si plini de viata, o pereche de parinti model pentru noi si speram ca pentru multi.

Ziua botezului a fost aleasa spre sfarsitul lunii ianuarie, cand innotam prin nametile de zapezi. Cand am ajuns insa la Amalia, fetita cu ochii ataaat de minunati, de limpezi si de curati, cu zambetul ei mic si perfect si imbietor, toata casa s-a umplut parca de un soare cald si colorat si jucaus. Si totul a fost frumos, de la sedinta foto cu parinti frumosi, la ceremonia religioasa deosebita desfasurata intr-o biserica desoebita, la petrecerea Amaliei, colorata si efervescenta la fel ca parintii ei si ca si ea. Un sfarsit de ianuarie minunat, memorabil prin contrastul zapezii albe si pufoase si sticloase cu camera colorata si parfumata si vesela a Amaliei!

Pentru micuta noastra protagonista ii dorim ca soarta sa fie buna cu ea, sa fie condimentata suficient pentru o viata complexa si echilibrata!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp