fbpx

Ana Maria si Lucian

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 11 Jun 2016

Ana Maria si Lucian, 11 iunie 2016, Bucuresti

Visele devin realitate numai in vietile celor care cred in ele! Frumusetea ne-nconjoara la tot pasul, numai sa ai sufletul atat de curat si deschis incat sa o poti observa si admira. Si minunile se intampla la tot pasul. Insa ele sunt doar pentru cei ce vor sa le vada!

Ana Maria si Lucian sunt doi romantici indragostiti de frumusetea vietii, a tot ceea ce ii inconjoara, respira, privesc, aud si simt miros de frumos si placut in orice loc ar pasi. Pentru ca ei sunt binecuvantati cu acest sentiment placut ca suntem facuti din iubire si cu iubire si toleranta putem trece peste orice.

Privind-o pe Ana Maria in rochia ei desoebita, admirandu-i trasaturile delicate, privirea unui albastru senin si tragand cu ochiul la Lucian cu cata atentie si gingasie paseste langa Ana, sa nu deranjeze nici macar o pietricica din aceasta imagine extraodinara la care s-ar uita zile in sir fara osteneala, ne gandim ca tot ce este frumos si placut in lumea aceasta se afla aici, langa noi! Si noi avem ocazia si onoarea sa imortalizam aceste emotii, cu emotia noastra alaturi.

Nuntile sunt specialitatea noastra ;)! Dar, ca de fiecare data gasim momente noi, nu suntem niciodata pe deplin pregatiti pentru aceasta zi. Avem o gramada de sfaturi pentru toti, experienta mai multa decat orice wedding planner si stim pe de rost slujbele de la ceremonia civila sau religioasa. Insa atunci cand suntem acolo, cu ei doi, frumosi, in acea costumatie de gala, cu oameni dragi alaturi de ei, cu parfum de amintiri de cand s-au cunoscut, cu tremur de maini si lacrimi in ochi, uitam tot. Suntem, pentru un moment, patrunsi de importanta unica a momentului, mereu si mereu altul.

Si suntem norocosi ca le suntem alaturi!

Ana Maria, Lucian, o viata atat de colorata si de luminata va dorim cat pot sa suporte sufletele voastre mari si inimile calde pe care le aveti!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp