fbpx

Ana si Adrian

  • Nunta
  • By The Lake
  • 16 Sep 2022

O zi de nunta nu trebuie sa fie neaparat copleșitoare, in amalgamul de momente si sentimente care se succed cu foarte mare rapiditate! O nunta ar trebui sa fie, ideal, ziua visurilor tale! Sa fie trăită din plin, fără regrete si fără ganduri ca ar fi putut fi astfel!

Așa cum Ana si Adrian si-au sorbit din plin ziua nuntii lor, așa mi-as dori ca fiecare eveniment sa fie!
Cu toată inima, farmecul, voia buna, zâmbetele, extravaganta, optimismul si sinceritatea, acești miri frumoși s-au distrat in ziua nuntii lor! Mai degrabă o super petrecere la care s-au adunat o mâna de oameni, rude si prieteni apropiați alături de care ziua a fost un succes. Fără compromisuri, fără tradiții, fără sarmale la porție si fără hore infinite. Doar muzica buna, oameni relaxați si atmosfera perfecta!
By the Lake ofera acest concept relaxant mirilor care își doresc ca ziua nuntii lor sa nu fie o povara a organizării, ci, un loc superb in care te simți ca acasă, spațios, dar totuși intim, foarte prietenos si foarte ofertant, pentru toți cei care doresc sa se bucure de o experiența inedită!
Ana si Adrian au avut parte de o zi împlinita si binecuvântata pe de-a-ntregul. Au pășit amândoi in ceea ce înseamnă căsnicie cu zâmbetul pe fata si perfect impacati!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp