fbpx

Anastasia si Silviu

  • Nunta
  • Galati
  • 18 Jul 2015

Ma gandesc de fiecare data la cuplurile pe care le fotografiez in una din cele mai importante zile ale lor – impreuna, fireste – si imi imaginez cum ar fi, peste ani, cand suntem cu parul carunt si memoria ne-a mai lasat putinel, sa ma reintalnesc cu ei si sa ii revad la fel ca in ziua nuntii : impreuna, tinandu-se de mana si soptindu-si asa senin Te Iubesc! M-as bucura, in primul rand de revedere- daca memoria ma va ajuta 🙂 si apoi as multumi in gand unui Dumnezeu, destin, soarta, ca a pastrat dragostea dintre ei tot mai frumoasa, a plamadit-o si a crescut-o minunat.

Pe Anastasia si Silviu mi-i imaginez stand pe o bancuta de fier forjat, foarte dragut stilizata, intr-un minunat parc, intr-o zi de toamna, asa superba ca ziua de azi. Stau impreuna si privesc copiii, poate nepotii lor, da, sigur nepotii lor pentru ca Anastasia, frumoasa si plina de viata asa cum am cunoscut-o la nunta ei, se indreapta cu chipul senin si cu zambetul cald si duios catre o fetita ce nu reuseste sa isi imbrace papusa. O ajuta si revine langa Silviu, un domn tare bine aranjat, cu atitudinea eleganta care il defineste, la fel cum il stiam. Silviu priveste atent fiecare detaliu la nepotelul lui care incearca sa mearga cat de drept poate cu o bicicleta nou-nouta. Se vede ca ii plac detaliile si ca este un profesor demn de urmat, intrucat nepotul priveste mereu catre Silviu, oare bunicul va fi incantat de cum merg?!

Insa imaginatia m-a dus prea departe. Dar ar fi frumos… Da, ar fi extraordinar de frumos ca mirii pe care ii fotografiez sa creasca impreuna, sa se dezvolte, sa creeze drumuri in doi, sa intemeieze si sa construiasca camine mici, pline de lumina si dragoste si inimi mari pline de recunostinta, ingaduinta, putere si dragoste. Anastasia este femeia care reuseste, este tanara si frumoasa, este curajoasa si ambitioasa. Silviu este liantul pe care Anastasia va cosntrui imperiul lor, Silviu trebuie sa sustina prin eleganta, rafinament, decizii intelepte si multa rabdare acest imperiu.

Asa m-am gandit eu acum sa povestesc despre ei. Nu cum arata, ce nunta au avut sau cat s-au distrat. Ce tort sau culoare au avut buchetele. Despre astea veti vedea in imagini. Eu am povestit despre ei, despre ceva ce poate fi frumos indeplinit.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp