fbpx

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/fotodumb/public_html/wp-content/themes/dumbrava/single-post_type_portofolio.php on line 26

Anca si Cristi

  • Pitesti
  • 21 Sep 2013

Anca si Cristi, 21 septembrie 2013, Pitesti

Anul trecut- adica 2013:)- am avut atatea evenimente deosebite la care am participat incat ni se pare ca la un momentdat se repeta mirii sau cel putin numele cuplului :))). Glumim, nu avem cum sa ii uitam pentru ca fiecare este atat de unic si de frumos si avem cel putin o amintire haioasa care sa il individualizeze in fotodumbrava :).

Anca si Cristi, nu acesti Anca si Cristi https://fotodumbrava.ro/logodna/Anca_si_Cristi__logodna, ci acestia noi…de fapt nu sunt asa proaspeti pentru ca i-am mai intalnit undeva, dap, prin mai la o nunta cand, o data furata mireasa nu stia Cristi pe unde sa vireze mai repede sa nu ne prinda mirele. Eu cred ca Aaron va tine minte noaptea aceea, mai ales ca anul acesta ne vom revedea cu totii pe 4 octombrie pentru inca o petrecere de pomina!

Dar pana atunci, sa fie sigur ca Anca va ramane a lui, a si dus-o repede-repede la starea civila sa zica, domnule, DAAA! Si nici Anca nu a stat pe ganduri. Love is in the air, asta este clar!

Un cuplu nou, o locatie noua si fotografii inedite, ca doar de aceea ei ne-au ales pe noi… pentru ca noi sa scoatem untul din ei :D! Cum spuneam, o locatie faina la Muzeul Golesti unde ne-am invartit prea putin pentru ca la noi se poate face intotdeauna mai mult. Dar ne-a placut apoi pentru ca am reintalnit porumbeii draguti din piata. Semanau asa…ca si cum toti fluturii din stomacul Ancai si a lui Cristi se-nvearteau de zor pe langa noi sa trambiteze in gura mare iubirea ce si-o poarta unul altuia. Ce sa zicem, tare frumoasa ziua aceea, oameni tinrei, fericiti, lumina buna, nori pufosi, invitati draguti si niste mezeluri, yumyyy!

Anca si Cristi, va multumim ca ne-ati facut onoarea de a va fi alaturi intr-o zi de toamna cand totul incepe sa se aseze incet-incet, la fel ca si inceputul vietii voastre in doi, ince-incet isi cladeste cuibul!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp