fbpx

Anca si Dan

  • Nunta
  • Iasi
  • 23 Sep 2017

Lasă timpul sa se scurgă si lasa-te in voia lui, dar bucura-te de fiecare secundă pe care ti-o va oferi pentru că va fi si ultima. Nu-l grăbi, nu tanji dupa ce a fost, nu visa doar la viitor. Traieste clipa chiar de uneori iti este greu, ea te va ajuta sa devii tu. 

Nu incerca sa găsești înțelesuri ascunse în el, nu incerca sa il „furi” pentru ca te va prinde orice ar fi. Încearcă să fi sincer cu el si cu ale lui secunde si, mai ales cu sufletul tau. Da-i ce are nevoie când are cea mai mare nevoie si nu fi zgarcit cu dorințele tale, ai mare nevoie sa te bucuri de viață.

Iar atunci când soarta iti va oferi o surpriză, imbratiseaz-o cu sufletul deschis si nu iti pune mintea la contributie de ce acum si nu atunci

… nu sta in grija ta asta!

Anca si Dan au îmbrățișat ziua lor ca pe cel mai binecuvântat moment de pana atunci. În ochii noștri a fost o zi perfecta, suntem convinși că si in sufletul lor a fost asemenea. Numai că între timp, viata le-a demonstrat că sunt câștigători ai binecuvantarilor si ca sunt perfecți pentru o bucățică mica care sa adune tot ce este mai bun din ei.

Pana peste vreo noua luni, ii răsfațăm astăzi pe Anca si Dan cu ceva amintiri minunate din prima zi a vieții lor oficiale de cuplu.

Cu drag, Echipa FotoDumbrava. 

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp