fbpx

Anca si Iulian

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 27 Aug 2016

Momentele din viata vin si trec mult prea repede fata de cum ne inchipuim. O clipa mult asteptata dureaza atat… o clipa! Atunci ai ocazia sa te bucuri de ea, sa o simti si sa o traiesti la maxim si real.

Amintirile de-o viata se construiesc din aceste momente unice! Amintirile dintr-o viata frumoasa si plina, cu prieteni si oameni de calitate, se construiesc greu, dar raman pentru toata viata ta si mai departe, marturie nepotilor, asa cum a fost.

Nu ne putem imagina ce vom simti peste ani privind si admirand albumul nostru de botez, de logodna sau de nunta pentru ca nu stim niciodata ce va urma. Dar putem sa fim pregatiti, sa nu facem rabat de la calitate si de la a munci in detaliu sa pastram amanunte pe care timpul le sterge inevitabil din memorie. Si pentru ca ne plac aceste amintiri, ele ne reprezinta si ne arata de unde suntem, de unde am pornit si pe ce drum am luat-o, incercam sa le oferim toata atentia noastra!

Anca si Iulian s-au pregatit indelung si in fiecare detaliu pentru nunta lor. Au trecut prin toti pasii importanti, au trait si s-au bucurat de fiecare eveniment in parte. Iar ziua nuntii a fost explozia finala, un bum de emotii nestapanite, un cumul de sentimente nemaintalnite!

Asa cum a descris Anca ziua nuntii ei:

„In ziua nuntii, m-am simtit cea mai frumoasa femeie din lume. Da, a fost inevitabil faptul ca am plans în timpul cununiei religioase, insa am avut oameni atat de deosebiti alaturi incat, la un moment dat, oscilam intre plans in hohote si ras în hohote (cred ca apare si pe foto/video), pentru ca toata lumea minunata din jur, inclusiv unul dintre preoti, care l-a cunoscut pe tatal meu inca din copilarie, a incercat sa-mi faca ziua nuntii asa cum ar trebui sa fie pentru orice mireasa: unica si de neuitat, cu amintiri care-ti aduc zambetul pe buze atunci când privesti inapoi. Am avut parte de cea mai frumoasa petrecere din viata mea, am dansat toata noaptea (literalmente, eu nu am stat jos decat 15 minute legate intreaga noapte, am baut apa din belsug si nu am mancat absolut nimic, iar energia pe care o aveam venea din faptul ca ma simteam extraordinar), am fost inconjurati de prieteni de-o viata care s-au bucurat din suflet alaturi de noi si putem spune cu mana pe inima ca nu am schimba nimic la acea zi… poate doar ne-am dori sa o retraim, asa cum probabil o vom face privind fotografiile si vizionand video-ul. Toata lumea ne-a spus ca nunta a iesit impecabil, iar asta, sincer, ne-a bucurat enorm, pentru ca am distrus mitul conform caruia mirii nu reusesc sa se distreze indeajuns la nunta lor din pricina stresului si ne-am simtit incredibil. (poate pana la dansul mirilor ne-am mai lasat acaparati de puti stres pe alocuri – eu mai ales la sedinta foto din Parcul Mogosoaia ma simteam coplesita, la un moment dat, de tot ce se întampla in jur – insă apoi am uitat complet de tot si am fost noi insine, iar lumea ne-a iubit pentru asta, intrucat i-am atras pe ring ca un magnet.. drept dovada, la ora 5:30 dimineata, erau inca foarte multe persoane pe ring, în picioare, dansand.”

Si asa cum am vazut noi aceasta zi si am incercat sa o pastram, va invitam sa vizualizati mai jos. Iar pe cei mai putin rabdatori, ii incurajam sa isi pastreze rabdarea, lucrurile bune in viata vin in momentele in care nu te astepti!

Cu drag si pe curand, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp