fbpx

Andra si Ciprian

  • Nunta
  • Cluj
  • 29 Jul 2017

1001 de locuri vizitate impreuna, 1001 de amintiri si de vise implinite, 1001 de momente alaturi unul de celalalt menite sa le fie piatra de rezistenta in zilele cu vant naprasnic ce vor bate pe langa casa lor!

1001 de povesti nemuritoare pe care le vor sopti la nepotii ce vor sta cu urechile ciulite si cu o cana de ciocolata calda in serile magice de Craciun.

Atatea de multe au trait Andra si Ciprian de cand sunt impreuna, in anii nostri cam 5. SI daca au reusit in asa timp putin sa realizeze toate minunatiile astea, imi pot imagina ca in anii ce vor urma, la ei acasa se vor intampla multe povesti frumoase.

Andra si Ciprian si prima noastra nunta la Cluj, o combinatie reusita. Ne-au placut oamenii de acolo, ne-a placut evenimentul lor si traditiile lor. Am fost incantati de jocul de lumini pe care bandul l-a realizat in timpul petrecerii, dandu-ne noua ocazia de a realiza fotografii speciale pentru protagonistii nostri.

Andra este vibe-ul relatiei, „Pepsi” cum se declara ea, iar Ciprian este ceaiul caldut si linistitor in momentele de tensiune. Andra, adepta a casatoriei si doritoare sa se incumete in cele mai mici detalii ale oraganizarii unei nunti. Ciprian, barbatul pentru care mariajul nu este cel mai cool loc unde ar vrea sa fie :D. Cu toate astea, sunt combinatia perfecta si echilibrata intre Venus si Marte. Iar dupa toate lunile de planificat si organizat de catre Andra, cum spuneam, in cele mai mici amanunte, Ciprian a avut cel mai mare regret ca s-a terminat prea repede toata distractia super faina de la nunta. „Daca stia el ce gust delicios si inconfundabil are ziua asta magica, nu ar fi asteptat atat! :D”!

Ciprian, partea buna e ca poti privi oricand peste fotografiile de la nunta si iti vei reaminti ce emotii te-au cuprins, ce distractie ai avut alaturi de cel mai minunat om din lume, sotia ta!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp