fbpx

Andra si Cristi

  • Nunta
  • Alexandria
  • 02 Sep 2017

De cate ori nu v-ati trezit cu fata toata intr-un zâmbet nostalgic in mijlocul străzii sau in tramvai sau la cumpărături, admirand doi tineri îndrăgostiți tinunadu-se de mana si sarutandu-se pasionali?! Doi liceeni cel mai probabil, pentru care ziua întreagă se măsoară în secunde pana ce se vor revedea, pentru care fluturii in stomac sunt cat se poate de reali si pentru care o tragedie inseamna o mica dispută cu iubitul.

În liceu si in facultate se intampla viata de îndrăgosteala cea mai activa. Atunci sunt cele mai frumoase momente si cele mai intense. De atunci pot aparea si dura o viata intreaga cele mai durabile relații si cele mai multe povesti de dragoste își au rădăcinile în pauzele dintre ore.

Tot din acea perioadă plină de romantism datează si povestea noastră de azi, Andra si Cristi. Au crescut si s-au maturizat împreună, au ales să rămână fideli si sa isi construiască un cămin al lor. Pana sa se dezmeticeasca foarte mult Andra, Cristi s-a gândit că este momentul să îi ofere o vacanță de neuitat in Thailanda unde avea sa o surprindă in cel mai placut mod posibil, ca un fel de preview al relației lor pe viitor. Echipat cu multe emoții si cu palpitatii tot mai dese, Cristi a cerut mana printesei sale si a rugat-o să îi fie alături pentru tot restul vietii. Încununată de succes a fost intrebare pentru că Andra a răspuns cu toată inima si cu lacrimi în ochi de fericire…spre relaxarea publicului de pe plaja care aștepta cu sufletul la gură raspunsul!

Multe zile au mai urmat de atunci si multe mai sunt sa vina. După acest moment magic, a sosit o altă zi importantă din viața lor de cuplu. Nunta, minunată lor nunta. S-au făcut pregătiri peste pregatiri, au căutat ca totul sa fie perfect, ca toate detaliile sa fie puse cat mai bine la punct. Si pentru ca A fost nunta lor, le-a reusit de minune. Cel puțin așa consideram noi. Da, stresul a fost pe măsura, însă frumusețea zilei a depășit cu mult momentele mai putin reușite!

Andra si Cristi, cu drag va dorim o viata plina de iubire si de pasiune. 

Cu drag, echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp