fbpx

Andra si Razvan

  • Nunta
  • Tragoviste
  • 06 Aug 2016

Care este cea mai frumoasa zi pe care ți-o amintești??? Este ziua când te-ai dus prima data la școală și doamna educatoare ți-a zâmbit cu drag. Este ziua când cea mai buna prietena a ta a luat un zece mult așteptat la limba romana. Este ziua când tatăl și cu mama ta au ieșit în oraș sa își serbeze iubirea, era parca o zi simpla de miercuri pe care ei au făcut-o memorabila.  Este ziua când ai intrat la facultatea mult-dorita. Este ziua când l-ai întâlnit pe el…o zi care începuse cat se poate de prost și s-a terminat de poveste. Este ziua când ai simțit fluturi în stomac pentru prima data și i-ai fi păstrat acolo cu orice preț.

Este ziua în care te-ai simțit cea mai frumoasa, cea mai speciala, cea mai dorita, cea mai iubita, cea mai răsfățată, cea mai binemeritata zi!!! Aceea când ai îmbrăcat rochia de mireasa.  Pentru ca, dincolo de clișeul unei zile cu fastul de nunta, unei mirese și a unui mire, nasi, invitați, ceremonie religioasa cu tot cu pus de coronițe pe cap, petrecere cu muzica și mâncare buna, este o zi cu totul deosebita pentru fiecare în parte. Sentimentele și emoțiile de atunci nu pot și nu au cum sa fie pregătite, sufletul și mintea nu vor fi niciodată atâta de împlinite și nu își vor lăsa frâu liber oricăror gânduri și trăiri ca atunci. Va fi o zi memorabila.  Cu tot cu rochie, evantai și machiaj. Vor fi clipe care vor trece inexplicabil de repede și le vei simți inexplicabil de profund. Și nu, nu este exagerare.

Ziua cea mai frumoasa a vieții mele a fost cea în care am devenit soția soțului meu. Ulterior vor fi zile de împlinire ca mama, ca părinte, ca menire în viata. Însă iubirea și dăruirea fata de soțul tău este poate cel mai înalt nivel la care adolescenta poate ajunge. O iubire curata, sensibila, asumata și responsabila.  O iubire pe care toată viata o vei hrăni și ii vei fi devotată.  O iubire care te va metamorfoza încet și subtil, însă dacă ii vei permite va face din  tine o femeie adevărată.

Andra și Răzvan, ziua aceasta va este dedicata. Sunteți frumoși și exuberanti, sunteți ca pastilele efervescente ce scot acel sunet minunat când se topesc în apa minerala. Sunteți voi doi și împreună sunteți mai mult decât ați fi visat vreodată.  Prea puțin și scurt va cunosc, însă nu e nevoie de prea mult sa va doresc sincer o căsnicie asa cum se cuvine. Sa va iubiți, sa va respectați, sa fiți acolo unul pentru celalalt și sa uitați uneori de voi. Sa nu va luați prea în serios atunci când sunteți nervoși .  Sa fiți glumeți și sa trăiți frumos.

Andra, sper ca ai avut cea mai frumoasa zi din viata ta ca femeie. Răzvan, domnișoarele se cuceresc greu și se păstrează și mai greu. Felicitări!

Cu drag, echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp