fbpx

Andreas Marc

  • Bucuresti
  • 25 Apr 2015

Marc Andreas, botez, sambata 25 aprilie 2015

Va povestesc acum despre o familie pe care eu o consider intregita. O familie cu un camin perfect! 🙂 stiu, nu exista intruchiparea cuvantului perfect, nu exista familie perfecta sau camin fericit intotdeauna. Dar tocmai aceasta este frumusetea, tocmai de aici se naste perfectiunea care tinde mereu si mereu spre o noua etapa. O familie cu doi copii reprezinta un camin adevarat. Reprezinta drumul sigur spre reusita, reprezinta drumul echilibrat si intelept pe care Anna si Sorin au pornit in calatoria lor, reprezinta temerile, obstacolele si experientele peste care ei au trecut si vor trece impreuna cu iubire, rabdare si mult curaj. Da, iti trebuie multa iubire si mult curaj sa reusesti sa cresti si sa educi in zilele noastre doi copii frumosi, sanatosi trup si suflet, capabili sa ia deciziile bune in viata.

Nu imi pot imagina viata mea de acum fara copilul meu care imi da toata motivatia de a merge tot mai departe alaturi de el. La fel cum nu imi imaginez cata dragoste trebuie sa incapa in inima Annei si a lui Sorin pentru cei doi fii, Elisei si Marc. Cu cat atentie si rabdare trebuie sa le dedice fiecare zi si fiecare clipa din viata lor. Sa se gandeasca neincetat ca tot ce vor face de acum incolo va fi numai pentru binele si bunastarea lor. Este o meserie pe care toti banii din lume nu o pot rasplati. Si totusi este acea meserie care este rasplatita in cel mai frumos si mai scump mod: zambetul sincer al copilului tau, acel „te iubesc, mami”, „te iubesc, tati” cand se trezeste dimineata langa tine, acele manute care iti cauta atingerea, acele brate care se incolacesc in jurul gatului tau de cate ori simt nevoia de cuibul sigur al mamei.

Stiu ca in fotografiile mele se vede frumusetea zilei cand Marc Andreas a fost botezat, oamenii dragi care i-a fost alaturi, petrecerea minunata si toate detaliile dragute. Am vrut doar sa va reamintesc ca totul este facut cu dragoste si din dragoste pentru cei mai iubiti copii, Elisei si Marc!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

S-ar putea sa fii interesat si de:

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp