fbpx

Andreea si Adi

  • Nunta
  • Targoviste
  • 26 May 2018

Dacă nu v-ați dus la nici o nuntă , e musai să o faceți.  Pierdeți distracția și multă băutură ! Bine, că puteti să vă distrați oriunde și să beți super-shoot-uri oriunde însă vă zic, nu e la fel, nimic nu e la fel cu o nuntă! Care nunta începe nu în dimineata aceea la 6…Sau poate de noaptea pentru miri care nu au somn pentru că  mai trebuie să aranjeze ceva, să nu le scape nimic, să fie toată lumea la posturi. Nu, nu, nu!!! Nunta începe cu 12 luni inainte de a începe! Special nu?!! Nu cred ca există, cel puțin în România, un eveniment mai complex decât nunta românească! Ce Electric Castle, ce Untold, ce campionat mondial de fotbal…joaca la pitici pe lângă nunta noastră românească! 

Atâta implicare, programare, energie și sentimente investite în acest frumos eveniment, atâta lume și atâta frumos nu cred că ar mai fi la nici un alt eveniment. Și pe bună dreptate!

Pentru că ziua nunții este ca o carte goală de povești frumoase ce se scrie în doar 24 de ore. Autorul are în minte firul poveștii,  dar rezultatul îl va scrie chiar el atunci. 

Mirele și mireasa sunt cele mai importante personaje. Cu toate astea, se implică atât de mult și de bine asupra tuturor invitaților făcând,  deseori, din ziua lor, ziua tuturor.  Vor ca mama, tata, bunica sau nașul, prietena venită de departe sau prietenul din copilărie să se simtă cel mai bine la nunta lor.  Deseori ei uită că oamenii dragi și alături de ei se vor simti minunat dacă mirele și mireasa se simt în voia lor și se bucură din plin de ziua nunții!

Cum vă spuneam, e „imperios necesar” să veniți la o nuntă tradițională de-a noastră.  Să gustați de dimineață și până a doua zi dimineata din toate obiceiurile și toate dorințele miresei, să vă minunați câtă emoție e ascunsă intr-un bărbat în ziua nunții și ce bună e mâncarea de la nuntă,  dar și mai bine prăjiturile făcute de casă de mama soacră! Să gustați din hora românească și să ardeți calorii grămadă pe sârbe interminabile,  inventate special pentru români după atâta festin!

Și…dacă totuși nu reușiți să ajungeți,  trageți cu ochiul pe niște imagini de nuntă cu superi miri și pofta va veni imediat!

Cu drag, pentru ai noștri miri,  echipa FotoDumbravă!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp