fbpx

Sedinta foto Trash The Dress Andreea si Alex

  • Trash the dress
  • Targoviste
  • 16 Feb 2021

Fotografia de eveniment înseamnă implicare, dăruire și munca! Dar și flexibilitate și multă spontaneitate! Sa realizezi fotografii frumoase, impresionante și inedite ai nevoie de o stare de spirit mereu tânăra și extravaganta!

Cum ar fi, sa te trezești intr-o dimineața de final de iarna și sa te minunezi cum cad fulgi mari de zăpada, sa Reușești sa îți imaginezi ca ziua va fi perfecta pentru ca ai o idee cum sa faci acest lucru – printr-o inedită ședința foto de iarna!
Ca in fiecare an, ne propunem ca, cel puțin o ședința foto de miri, sa o realizam in zăpada.
Ideea o aveam, ne lipseau modelele. Dar, cum norocul tine cu cei curajoși și perseverenți, intr-o ora am găsit un cuplu zăpăcit, in patru ore eram intr-o pădure cu zăpada și deja ne apucasem de treaba. Afara puțin peste 0 grade, un soare frumos cu dinti și zăpada tocmai buna de tăvălit la un trash the dress!
Andreea și Alex au fost modele perfecte și foarte rezistente! Nunta au avut-o intr-o vara, cu mult soare călduros și intr-un local confortabil. Însă cu fotografii sa faine, pe timpul iernii, nu se poate mândri oricine! Andreea a rezistat eroic, doar in rochie de mireasa și cu spatele gol, iar Alex- un Batman adevărat! 23 și 25 de ani, o fetița de 3 ani și un Bebeluș de 3 luni. Un cuplu atata de tânăr și de zbanghiu, perfect pentru ce ne trebuia noua in aceasta zi de iarna!
Așa cum am preconizat, am avut o zi superba de iarna pentru ca am realizat o ședința foto unica in zăpada!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp