fbpx

Andreea și Cosmin

  • Nunta
  • Palatul Stirbey
  • 08 May 2021

Prima nunta din acest an a fost ca prima nunta din toată experiența mea ca fotograf! Am plecat de acasă cu emoțiile unui copil ce îmbracă pentru prima data uniforma școlară și pășește intr-o clasa! Iar cei ce sunt fotografi pasionați, in primul rând de munca lor, cunosc foarte bine acest sentiment. După un an cu restricții in care munca și pasiunea noastră ne-au fost retezate, parca am înviat când pe calendarul nostru era notată nunta Andreei și a lui Cosmin! Alături de faptul ca au fost niște protagoniști foarte ascultători, ne-au oferit un foarte bun start anul acesta! Și cum s-ar zice: “Fie ca energia lor sa fie cu noi tot restul anului!”

Și-au dorit și au avut parte de in eveniment drăguț, lejer și foarte natural, sa zic așa. Nimic nu mi s-a părut forțat sau regizat din partea lor, zâmbetul a fost sincer, momentele trăite la intensitatea și sinceritatea potrivită, bucurându-se de fiecare etapa. Da, nu a fost nebunia nunților tradiționale românești, cu pregătiri cu zeci de persoane, cu plimbat de la nas la biserica și la locații de ședința foto, la petrecere cu sute de persoane și la dansuri pana la 4 dimineața! Frumusețea de acum este ca realizam ca ne putem bucura de noi înșine și unii de alții cât mai simplu! Andreea și Cosmin au avut foarte putini oameni alături de ei, dar nu au dus lipsa de nimic. Au reușit sa se apropie de toți, sa le simtă cu adevărat prezenta și chiar sa poarte conversații lungi cu fiecare din ei. Asta mi se pare cel mai important in ziua evenimentului, sa ai amintiri clare, bine definite și timp de calitate alături de toți cei dragi! Sa le asculti urările, sa povestești cu ei din copilaria sau adolescenta ta, sa retrăiești momente complete…
Ce am trăit eu la aceasta prima nunta din anul 2021 au fost emoții mari! Am dus dorul nebuniei lor, a implicării mele și a muzicii date la maxim. A trebuit însă sa îmi resetez și eu Așteptările și sa îmi recalculez toate detaliile din punct de vedere fotografic in așa fel încât sa nu ma simt incomplet.
Andreea și Cosmin, casa de piatra! Multumesc ca  m-ați ales sa fiu martorul nunții voastre, ca ați avut încredere in mine și echipa mea și, mai ales, ca aveți încredere in iubirea voastră!
Cu drag, echipa FotoDumbrava!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp