fbpx

Andreea si Eduard

  • Nunta
  • Targoviste
  • 27 Aug 2022
“Of, mama, ca a venit, in sfârșit, si vremea ta, sa te însori, sa te așezi la casa ta! Acum sunt împăcată ca are cine sa aibă grija de tine!” Sau “ In sfârșit, mama, te-ai căpătuit si tu, nu mai stau cu sufletul la gura de cariera, de stai sa am banii mei sa nu fiu la mâna bărbatului, sa îmi iau eu casa mea pe creditul meu, pe numele meu, sa fiu eu independenta si stăpâna pe mine!”
Si dacă vreuna sau vreunul dintre voi care citiți aceste rânduri – înainte sa va minunați de minunatele fotografii cu Andreea si Eduard  – ați auzit cel puțin odată aceste cuvinte din partea mamelor, bunicilor sau mătușile nu aveți cum sa nu zâmbiți cu nostalgie! La toate Întâlnirile din familie, onomastice, Craciun, Paști, nunți sau botezuri, inevitabil, pe buzele “ălora” la casa lor sta sa sara întrebarea tinta: “Da’ tu când te insori/măriți?!”
Ce are a face Măritișul asta mai exact cu dragostea dintre doua suflete? Ce leagă el acolo ce nu poate fi dezlegat de nimeni si nimic? Cu ce bagaj de beneficii vine la pachet insuratoarea asta?! Mi-am luat nevasta/ bărbat! M-am pus la casa mea! Am intrat in rândul lumii!
Pentru Andreea si Eduard, acest legământ sacru exista fără doar si poate de dinainte de scrierea magica pe hârtia unui preot sau unui oficial de stat ca ei sunt oficial sot si soție! Pentru ca Andreea si Eduard, ca multe alte cupluri, se iubesc fără hărți si documente! Se respecta si cred împreuna in același viitor, merg împreuna pe acelasi traseu si își fac împreuna planurile pentru ziua de mâine! La ei, căsătoria a fost doar un super prilej de a aduna toată lumea faina din jurul lor si de a petrece intr-o maniera inedită. A fost pur si simplu o petrecere intr-o familie mare si extinsă, la care s-a adăugat muzica buna, mancare buna si câteva momente artistice sa mai condimenteze ziua, sa rămână una memorabila!
Ei s-au căpătuit unul cu altul, le sta perfect împreuna! Si când mai pui la socoteala ca au intrat in rândul lumii așa cum se cuvine! Acum dorm si ei mai liniștiti pe perna, știind ca dragostea lor nu se va sfârâi, ca doar e consemnata in fata tururor!
Andreea si Eduard se vor avea unul pe altul, cu sau fără acordul nimănui, nu vor da socoteala nimănui, decât sufletelor lor îndrăgostite, așa cum fiecare din noi ar trebui sa simțim!
Cu drag, echipa FotoDumbrava, semnat martori!
Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp