fbpx

Andreea si Ghita

  • Ultimele postari
  • Poiana Sibiului
  • 01 May 2023

Nuntile la romani sunt prin excelenta si traditie cele mai originale evenimente la care am participat. Si mereu cand îmi spun ca nu ma mai poate suprinde nimic după 15 ani de activitate si sute de evenimente fotografiate, mereu reușesc sa îmi înșel asteptarile.
Îmi imaginam ca nunta aceasta sărbătorită pe 1 mai, intr-o zi de luni- ceea ce pentru romani este destul de extravagant – va fi o nunta specială. Însă imaginația mea destul de bogata nu a putut cuprinde pe de-a întregul panorama a 1300 de invitați si a unui spațiu imens cu atâția invitați frumoși. Sentimentul, sinonim cu o oarecare copleșire, era acela a unui copil mic fascinat de bomboane intr-un imens munte de bomboane colorate, de toate gusturile, formele, mirosurile intense! Alături de colegul meu am fost fascinați de grandoarea evenimentului, dar, mai ales de naturalețea si calamitatea mirilor care au întâmpinat aceasta zi cu atâta emotie, stăpânire de sine si bucurie! Am fost foarte impresionat de calmitatea Andreei si de puterea ei de concentrare, de comunicarea atât de deschisă, de implicarea ei si de cât de devotată a fost pentru toată echipa foto-video din aceasta zi. O încântare sa lucram cu amândoi mirii atat de frumos!
Despre nunta, despre obiceiuri si despre oamenii faini care le-au fost alături va invitam sa va bucurați privirile in aceste imagini.
Andreea si Ghita va mulțumim pentru experiența si onoarea de a va fi alături in ziua nuntii! Dacă atunci ne-ați dedicat timp si răbdare pentru sedinta foto, abia așteptăm sedinta de după nunta!
Casa de piatra binecuvântata!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp