fbpx

Andreea si Marian

  • Nunta
  • Italia-Veneta
  • 27 Sep 2014

Andreea si Marian, 27 septmebrie 2014, Oderzo, Italia

In fiecare an revedem Italia, mai precis Oderzo siVenetiacel putin o data :). Este o traditie la noi, FotoDumbrava, sa revedem fostii miri si sa facem pe altii fericiti in ziua nuntii lor. Va mai povesteam o data despre marea familie din Italia, o familie de romani din Moldova stabiliti momentan peste hotare, acolo unde si-au facut un camin pe care, de cele mai multe ori il numesc „acasa”. Trebuie sa recunosc ca rareori am simtit mai profund si mai emotionant sentimentul ca cineva isi iubeste cu adevarat caminul si marea familie precum am simtit acolo.

Cu totii pastreaza traditile romanesti cu sfintenie, le indeplinesc cu mare placere, cu mandria de a fi roman, cu onoarea de a se fi nascut intr-otarafrumoasa cu oameni calzi. Si mai pastreaza o traditie, mi se pare cea mai faina: cine s-a casatorit anul acesta este musai sa poarte rangul de nas anul ce va urma, asta pe langa copilul ce trebuie sa implineasca familia nou-infiintata!

Pe Andreea si Marian ii cunosc de cativa ani si abia asteptam momentul sa ii „chinui” putin la fotografii :). Sunt niste oameni minunati, calzi, deschisi si cu un suflet desoebit de mare. Marian este un barbat pe care viata l-a „ajutat” sa devina ceea ce este astazi, barbatul pe care Andreea il doreste sa ii fie alaturi toata viata, sa o protejeze, sa o pretuiasca si sa o iubeasca, daruindu-se si ea intru totul.

Am petrecut alaturi de ei patru zile plinde de distractie. Multe poze, multe pozne, multa voie buna si multa mancare speciala ;). Si nu-i usor sa faci fata unor oameni atat de veseli si antrenati maxim in petreceri. Iar Marian este cel mai sociabil mire cu care am colaborat vreodata, sunt convins ca si-ar face prieteni in orice colt indepartat al lumii in mai putin de jumatate de ora.

Am incercat sa privimVenetiaprin alte lentile alaturi de Andreea si Marian si speram sa fi reusit.

Oricum, peste cateva luni ne revedem cu ei in caliatate de nasi – cum spuneam – si reluam de unde am ramas.

Andreea, Marian, nanasa, nanasu si toti ai casei, multumim pentru ca ne-ati acceptat in marea voastra familie care va face cinste intotdeauna.

Cu drag si pe curand, FotoDumbrava!  

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp