fbpx

Andreea si Razvan_2013

  • Nunta
  • Bucuresti
  • 18 May 2013

Andreea si Razvan, ziua nuntii, 18 mai 2013, Bucuresti

Pentru Echipa FotoDumbrava, ziua de 18 mai 2013 a fost una cat se poate de buna, calitativ si cantitativ J. Am avut parte de mirese deosebite si miri aparte, de mult soare si multe aventuri.           

Si acum, the big day pentru Andreea si Razvan! O foarte importanta zi!!! Pacat ca am petrecut-o in mare parte pe drumuri, cat e de lung si de lat Bucurestiul, atata l-am colindat noi. Ce bine ar fi fost sa fim in Star Trek, sa avem butonasul acela la piept, sa apasam si  intr-o clipa sa trecem dincolo de lumea reala si sa aungem cat ai clipi acolo unde ne intereseaza. Cu toate acestea, emotiile pozitive din ziua nuntii au infrant orice oboseala si uneori au pacalit putin timpul, ne place sa credem. Pentru ca alaturi de o mireasa atat de frumoasa si un mire atat de galant si timpul parca sta in loc sa le pastreze  cat mai mult din placerea acestei zile. Detalii si aranjamente placute, facute din dragoste pentru ei si invitatii lor. Zambete, multe zambete de la oameni frumosi, lacrimi de fericire, parinti si bunici emotionati, nasi petrecareti si foarte funny, toate aceste lucruri care ne fac viata noastra, a fotografilor atat de plina. Momente pe care le revedem in fiacare saptamana, dar care ajung sa ne emotioneze mereu si mereu si mereu. De asta facem fotografii, sa pastram cat mai mult magia acelui moment.

            Pentru voi, Andreea si Razvan, va dorim ca magia sa dureze vesnic, dar sa se schimbe mereu in mai bine si mai fabulos, o data cu aparitia copiilor si apoi a nepotilor si a stranepotilor.

            Pana atunci, casa de piatra si fericita!

            Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp