fbpx

Andreea si Silviu

  • Nunta
  • Targoviste
  • 14 Jun 2014

Andreea si Silviu, 14 iunie 2014, Targoviste

Mai oamenilor, sunteti de pomina! Cam asta ar fi pe scurt cele mai potrivite cuvinte sa va caracterizeze. Pe langa faptul ca ne-am simtit foarte bine, comod, natural si foarte familial alaturi de voi, am reusit sa facem in agitatia aceea si niste fotografii tare frumoase :D!

Sa fi fost oare pentru ca va iubiti atat de intens si va doriti sa daruiti unul altuia cat mai mult cu putinta?! Sa fi fost oare datorita faptului ca sunteti deschisi si plini de viata, dornici de cat mai mult si mai frumos si mai amuzant?! Probabil cate putin din toate au dus la reusita zilei voastre. Stim cat de mult ati muncit si cat ati planificat totul si pentru o nunta care depaseste 200 de persoane nu e chiar floare la ureche sa faci fata. Stim ca v-au fost alaturi oameni dragi si invitati cu care v-ati distrat pe deplin si asta v-a usurat putin din “povara pregatirilor”.

Ne-a placut entuziasmul si seninatatea cu care ati infruntat toata ziua, ne-a placut atitudinea de mireasa si mire pe care am dori-o sa o intalnim la toti clientii nostri pentru ca, inca o data, alaturi de oameni cu care comunicam bine, corect si pe aceeasi lungime de unda, treaba merge ca pe roate, unsa cu cele mai parfurmate si proaspete uleiuri 😀 – pentru o nota cat mai aparte a zilei respective.

Impresia noastra generala, a echipei foto si video, a fost ca voi v-ati bucurat pe deplin de ziua de 14 iunie 2014 si chiar daca au fost mici imperfectiuni, inevitabile si foarte bine venite pentru a ne aduce aminte ca nu ne dorim o viata perfecta, noi suntem mandri de abilitatile voastre de a le face fata si de a trece usor si natural peste aceastea. Ceea ce ne duce cu gandul ca veti intemeia un camin sanatos, cu radacini bine inchegate, cu principii de viata pe care voi le stiti bune si sanatoase si, mai presus de toate, alaturi de iubire, respect, ordine si intelegere viata in doi va fi una cat mai buna si memorabila!

Cu drag, Echipa FotoDumbrava!

Si… ne vom revedea curand!

Fotografia dureaza o secunda, amintirea o viata!
Live chat Whatsapp